euroveu mam relativne blizko.. aupark mam od skoly autobusom minutu, ale moc tam nechodim, ked tak, tak do kina.. do centralu ma nikdy nelakalo ist, polus je od ruky, avion je tiez od ruky ale ten mam celkom rada, skoda, ze je tak daleko
eurovea je seriozne asi najhnusnejsie nakupne centrum v BA .. ano vonku pri dunaji je to super pekne ale inak nemam to tam rada a su tam napicu obchody
Ja mam najradsej Avion, vzdy si tam nieco najdem, ked idem nakupovat Ostatne mam pocit, ze su len tak pre paradu, alebo pre vyssiu vrstvu, alebo tam proste nie je taky idealny zhluk obchodov, ktore mozem. Eurovea je draha, Polus je maly (alebo mi aspon tak pride) a Aupark este v poho, ale tak stale Avion vyhrava
tesco galeria zlate piesky, potom polus býva celkom prázdny takže tam človek stale nevráža do ludí, v avione bývali najlepšie výpredaje, aupark alebo eurovea tam len do kina
v centrale je pekny stromcek a v aquaparku muziker a skotsky pub s vyhladom na novy most ani jeden asi.. chodia tam idioti so svojimi kurwami.. ked si ich budiem chciet pozriet pojdem k slovnaftke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale keď budú stáť Bory tak sa mi bude páčiť najviac Bory Mall
@bangbangboom Eurodiera, Falus City Center, Jurský Park
Na Eurovee mám rada iba vonku tú časť pri Dunaji.
Len mi tam chyba kino aj v Avione aj v Cetrali...
a inak najradšej mám polus, lebo je ku mne najbližšie a môžem ho považovať aj za najprvšie nakupné centrum v BA vôbec.. čiže aj preto.
a euroveu mám rada iba v lete!!!
v centrali som bola raz asi na 10 minút a keby ma nevedie kamoška tak možno cestu von nenajdem, takže nie
aupark znesiem, ale tiež väčšinou len do kina a zo školy to mám len cez most...
polus nenávidím, lebo je tak divne prechodbičkovaný a je to ďaleko
a v avione som bola raz, to je ešte viac v riti ako polus a myslím, že sa tam už ani nevyberiem