ja som zatiaľ prečítala dva roky prázdnin, hviezda juhu,honba za meteorom,tajomný ostrov, 800 míľ po amazone a práve mám rozčítanú knihu deti kapitána granta.
a zatiaľ sa mi najviac páčilo dva roky prázdnin, tajomný ostrov a tá práve rozčítaná
@4 a este hento o velrybaroch a to na tom ostrove, ani jedno si neviem spomenut jak sa presne vola a keby n0w nenapisal v 4 tie nazvy tak ma nenapadnu ani tie mozno xD
2 roky prazdnin, 20 000 mil pod morom, Cesta na mesiac, Cesta do stredu zeme, 5 tyzdnov v balone, Tajomny ostrov a asi este nieco, ale kto si to ma pamatat
a najviac sa mi pacili 2 roky prazdnin a Tajomny ostrov
Neviem, či sa to počíta, ale keď som bola v nemocnici a nemohla čítať, tak som si púšťala dookola do uší (aj) verneovky, vtedy to boli "rozhlasové hry", dnes by to niekto možno nazval audiokniha. Potom som zvyšok dočítala, lebo sa dokonca nachádzali u nás doma v knižnici.
@ragdoll čítala som ich veľa, ale najradšej mám 2 roky prázdnin a ľadovú sfingu (mimochodom, E.A.Poe (1 z mojich obľúbených spisovateľov) napísal na túto knihu pokračovanie-odporúčam obe prečítať)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a zatiaľ sa mi najviac páčilo dva roky prázdnin, tajomný ostrov a tá práve rozčítaná
a najviac sa mi pacili 2 roky prazdnin a Tajomny ostrov
veľmi sa mi páčili 2 roky prázdnin som prečítal 2x