Koho táto téma nezaujíma nech ani nepíše! Chcela by som vedieť, či už z osobných skúseností alebo z hocijakých iných zdrojov, že čo pomáha sa úplne odviazať, odosobniť, úplne stratiť zábrany atď. V skratke: čo pomôže spraviť niečo, čo za "bdelého" stavu č
výťažok z valeriány lekárskej (také malé tabletky) zješ ich zo 10, zapiješ trochou alkoholu (tak deci tvrdého) a si úplne v kľude, vieš čo robíš, ale máš totálne v pi.i
Bože, to čo za blbá otázka! Tam existuje jediná správna kombinácia. Druhá prebdená noc, trojdielny sedemhodinový film v telke a jedno dokonalé stvorenie k tomu. To sa teda potom dejú veci... lepšiu drogu nepoznám
@drejka mno teda neviem nikdy nebudes robit ale nic, co by si nevedela, ze sa deje.. alkohol je v tomto ovela viac "uvolnojuci".. a ten extrakt ti odporucam
myslim, ze najlepsi "liek" na tento "problem" je chlast, vela chlastu
@drejka no mal som 20x a viac, by som povedal, ze skor si tie veci "zijes" ako keby ich robis, neviem ja som strielal do vesmiru a nehorazne som sa rehotal, ale , zeby som robil nieco, co normalne nie.. to ee ty stara vojna !
no to je recht, odviazanie sa je relativny pojem.. hash je klidek, dobro-naladzovac
@drejka v tom momente to bolo uplne bezna vec no tak ty sa povysujes na starsiu osobu, tak to mas mat ! ved hej, ale to zase trip nemozes brat ako nejake odviazanie..mozno tak z retaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
túto kombináciu so zatiaľ skúšal len raz, a okrem toho valeriána nevplýva negatívne na pečeň :p
že chlapče...hm aké milé
tak sa zopakujem (viď koment 26)
bolo to len raz, je to zdravotne nezávadné, nenávykové a okrem toho to bola celkom sranda
ale myslím, že fajn adeptom je alkohol.
trafka odpadá, to je úplne o inom imho, aj keď po užití určite robí človek veci, čo by za triezva nerobil
piko tiež odpadá
H odpadá úplne...
myslim, ze najlepsi "liek" na tento "problem" je chlast, vela chlastu
no to je recht, odviazanie sa je relativny pojem.. hash je klidek, dobro-naladzovac