Hnusná, zanedbaná, zapadákov bystryca!! už nikdy tam nechcem cítiť proste hnus. Tam nič neni. Prešiel som krížom krážom.. ani jedna zasraná reštika .. ani jeden bar... ani jedna krčma ani jeden obchod. Nič tam neni! To je mŕtve mesto
Neviem, v Nitre som bol milionkrát ale vždy som ňou len prechádzal, takže ani neviem ako vlastne vyzerá
BB je pekné mesto, tiež som tam bol mnohokrát, ale zase prízvuk tých ludí tam nemám moc v oblube ale ak nebereme do úvahy ludí len čisto mesto, tak BB je krajšie
BB je pekná tým, že je obklopená horami, ale architektonicky pôsobí na mňa chaoticky, naopak Nitra nie je až tak obklopená prírodou, ale mesto pôsobí jednoliatejšie a je také pekne "kompaktné" alebo ak by som to nazvala.
Mne sa celkom páčia obe mestá, takže je to narovnako
Nitra.... podľa mňa BB je také nič mesto... aj ľudia takí obyčajní..... žijem v Nitre... myslím si že tu je najviac pekných báb na slovensku.... nikde inde na slovensku som nevidel viac pekných báb ako tu.... a potom je tu strašne veľa Náckov, Haha Crew mládeže, Emákov, feťákov atď.... je to tu také pestré,pekné a živé...Proste milujem nitru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
BB je bližšie do hôr,čož mne osobne viac vyhovuje.
NR je super..zvykla som si a páči sa mi ...veľkosťou tak akurát
zbytočne naň betonu prejebali
BB je pekné mesto, tiež som tam bol mnohokrát, ale zase prízvuk tých ludí tam nemám moc v oblube ale ak nebereme do úvahy ludí len čisto mesto, tak BB je krajšie
Mne sa celkom páčia obe mestá, takže je to narovnako