oboje, zalezi ale v com, na pizzu mam rad cierne, aj ked si robim napriklad basmati ryzu, ale len tak do salatov si davam vacsinou zelene, hnede som este nevidel, jedine keby tie zelene zacnu hnit ale take nejedz!
@strangelove ja ze myslis uz zhnite u nas kupujem iba zelene alebo cierne !~ ja som ta len preistotu chcel varovat, nekukol som kto zalozil anketu prepac, ty si taaa cypranka uz viem, tak tam mas isto aj super hnede, u nas na svk v hypacoch moc nejsu popravde, ale aspon si mi dala chrobaka do hlavy a idem patrat po hnedych ( nezhnitych ) olivach
@strangelove ja ze tie zelene zhnednu, prakticky vela toho co zacne zhnit zhnedne pripade zcernie? or i am wrong? nevim karle teraz a to sa jedia aj polodozrete? take asi nekcem
@exomor ono zelené a hnedé a čierne to je všetko jeden druh v inom štádiu (ne)zretia to nie sú dva ani tri druhy olív . takže najskor sú zelené ešte nedozreté a potom začnu červenať, hnednut až nakoniec sčernejú
@strangelove normalne si ma nepriamo donutila ist si to nastudovat som v praci ale ked pridem domov pojdem si to pogooglit lebo nemam rad ked mi niekde chybaju informacie, co mi v tomto ohlade chybaju! mam medzeru kt treba vyplnit vdaka hned som mudrejsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a chutia mi viac menej rovnako
ale hej mohla som dať do možnosti i čierne i ked ja ich beriem za jedno v podstate
tak už vidíš (závisí od štádia zrelosti)
ja som na cypre , tu sa olivy bežne pestujú
(i ked neviem ani ako chutí
pokazený čaj)
Alebo korzicke cierne, ale take som nikdw inde ako na korzike nenasla