KTORE PDA JE PODLA VAS NAJLEPSIE? A AKY OS NA PDA JE NAJLEPSI?
chcem si kupit pda a tak ma zaujima kto mi co poradi. len bo je vela typou, znaciek a rozne os . a nejak neviem ktori si kupit. ktori je taki...dobry podla vas.
Hocico ak tam nebude windows mobile, i ked ak budu mat palm tak neviem, pretoze povedali ze koncia s vyvojom, ale ako pda radsej kup inteligentny telefon
htc diamond je vcelku coool a na WM6.1 sa da zvyknut a mas vyhodu ze je plne kompatibilne z 90% win a pracuje spolahlivo a mozes fon cez actyve sync spojit z pc a popripade fon pouzit ako wifi adapter taktiez niesu zle niektore asusi a a ja vcelku doporucujem HTC lebo oni robia PDA phony dost dlho. a os ak by sa dal tak bud WM6 alebo linux ale s pda co ma linux som sa ece nestretol
HTC Touch HD - Kamarat ma tento strojeck a je to nadhera, ten display je uplne amazing, velka rozlisovacka, rychly procak, vela pamate vsetko co PDAcko potrebuje a je krasne stylove.
Ak by si chcel nieco s klavesnickou tak HTC Touch Pro / Diamond je podobne ako HD, ale ma kusok mensie rozlisenie (teda standradne ake byva normalne).
Toto su zariadenia 17.000+ (sk), ak by si chcel nieco lacnejsie tak doporucujem znacku Mio, mal som par zariadeni (od Palmu sa uz neoplati teraz brat nic) napriklad Mio P560
Mal som o jedno starsi model P550 a maximalna spokojnost, tento novy ma novy WM6 + vychytane take veci co mi vadili pri tom starsom. A cena o dost nizsia ako tie HTC.
Este dodam, PDA s linuxom je blbost. Na take pouzivanie ake predokladam to chces pouzit, teda klasicke PDA, organizer + navigacia + rozne hricky, aplikacie + kompatibilita, synchronizacia nemas inu optimalnu moznost ako WM (windows mobile).
@2 naco mi telefon ked uz jeden mam. ja nemam komu volat, okrem domou. a tie priserne rozlysenia takich zariadeni(iba 320krat 240) su uplne na hovno. takze vsetki tie "inteligentne teleg fony" stoja za hovno a su to sracki. vcetne nokii a celeho ich radu n ako napriklad n95. su to smejdy.
no jasne ze win, ale mna skor zaujimala znacka pda. napriklad HP ma celkom dobre modely.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
teraz mam iphone, lutujem, ze som vymenila
Ak by si chcel nieco s klavesnickou tak HTC Touch Pro / Diamond je podobne ako HD, ale ma kusok mensie rozlisenie (teda standradne ake byva normalne).
Toto su zariadenia 17.000+ (sk), ak by si chcel nieco lacnejsie tak doporucujem znacku Mio, mal som par zariadeni (od Palmu sa uz neoplati teraz brat nic) napriklad Mio P560
» www.mio.com/cz/produkty-pro...
Mal som o jedno starsi model P550 a maximalna spokojnost, tento novy ma novy WM6 + vychytane take veci co mi vadili pri tom starsom. A cena o dost nizsia ako tie HTC.
no jasne ze win, ale mna skor zaujimala znacka pda. napriklad HP ma celkom dobre modely.