najlepsie... fu, no mozno staropramen 11, alebo aj budvar je super a @2 bol som prekvapeny, ze Sariss je fakt paradne pivo, skoda, ze ho na "zapade" (Ba a okolie) necapuju...
nie, že by som to nejako rozlišovala, ale mám momentálne nutkanie poznamenať, že 4 Janáčkovia jedenástky spravia z akéhokoľvek introverta totálneho extroverta!
tak takzo povedat ale s tych co som pil najhorsie asi Pandur ale z takych "normalnych" alebo komercnych znaciek Corgon (hlavne flaskovy a plechovkovy) a naj asi Heineken,Pilsner,Budvar ale capovane lebo flaskove alebo plechovkove su uz take horsie no
najhorsie tri Kelt,Corgon a totalne najhorsie Pandur
skusal som uz mnoho druhov piv, vselijakych ochutenych(ceresnove,..), nazvy si ani nepamatam ale vsetko belgicke,holandske,nemecke a ine zahranicne piva...niektore boli fakt super, ale niesu to piva ktore by sa dali pit v takych mnozstvach ako klasicke capovane piva.. inak viac mi chutia kvasinkove, ale idu aj znacne rychlejsie do hlavy
pivo je pivo, su chcanky, ale potom tie top piva maju kazde svoje caro. Skvele piva su plzen, krusovice, bernard.... lenze u desiniek branik je fajn celkom. blba otazka
tak naj asi budvar, zatiaľ čo som pila, ale ani kozel neni na zahodenie....no a najhoršie tak to si nepamätám názov, ale predávali a možno ho ešte aj predávajú v bille 1 a pol litrové dosť lacné, ale neskutočný humus.. ..a okrem toho ani zlatý bažant nemusím..
Kruškyyyyy... plus Budvar a Plzeň, vo väčších množstvách aj Kozel 10 (hlavne, keď mi je jedno, či to chutí ako pivo, alebo skôr ako voda), občasne Stela a Heineken, ale to sú už také ženskejšie... a potom teda aj Corona
ja mám niekde zafixované, že Corgoň je humus, tak ho nepijem... ale už si ani nepamätám, ako chutí
pokial ide o flasove, tak preferujem ceske piva, gambrinus, pilsner, krusovice.... ale capovane neviem takto zaradit, nie kazdy to vie dobre nacapovat, pila som uz aj dobry capovany urpiner i ked ho vobec neoblubujem.... tazko povedat, hlavne nech je capovane do skla, ma dobru penu a nech maju ciste trubky
Pivo je dobré, len mu treba prísť na chuť alebo si nájsť obľúbenú značku
Kto hľadá svoju pivnú lásku, môže zájsť teraz do Lidlu, kde majú ,,pivný týždeň".... v letáku majú hádam aj viac ako dvadsať druhov ...mňam » www.letakomat.sk/lidl/kompletny-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a úplne zle-Starobrno, alebo ten citrónový Radler
Najhorsie? Corgon
@monittka radler (uz) nie je pivo
A najhoršie? Hm, jedno z Holandských. To je jedno ktoré. Po pol roku tých chcaniek za 2,4€ za štvrtinku by som aj vraždil za Slovenské pivo.
11° Máz
1. Hoeagaarden white
2. Paulaner
3. Pilsner
4. Bratislavsky leziak
5. Stella artois
6. - XY
najhorsie tri Kelt,Corgon a totalne najhorsie Pandur
skusal som uz mnoho druhov piv, vselijakych ochutenych(ceresnove,..), nazvy si ani nepamatam ale vsetko belgicke,holandske,nemecke a ine zahranicne piva...niektore boli fakt super, ale niesu to piva ktore by sa dali pit v takych mnozstvach ako klasicke capovane piva.. inak viac mi chutia kvasinkove, ale idu aj znacne rychlejsie do hlavy
pripadne Guiness u mna, mam rad Draughty, take prazaky temne silne,
najhorsie: Corgon, urpiner 10 a nejaka chorvatska zbrnda co som raz pil na dovolenke
najhorsie: bezkonkurencne Zlaty Bazant
pivo je pivo, su chcanky, ale potom tie top piva maju kazde svoje caro. Skvele piva su plzen, krusovice, bernard.... lenze u desiniek branik je fajn celkom. blba otazka
- Deep a hocijake rakuske
najhoršie martiner
tuto jednoznacne guinness alebo desperados kedze o normalnom pive tu akurat tak poculi nehovoriac o (ne)schopnosti capovat.
najhoršie teplé
inak neviem, ja vypijem hocičo
musím si začať všímať značky
A na ostatné až také nároky nemám, najčastejšie pijem asi Kelt, Corgoň, Kozel a Bernard je tiež fajn
Samozrejme, neporovnateľné je podľa mňa čapované pivo a pivo z umelej fľaše.
Jednoznačne Stella Artois
Najhoršie?
Corgoň a shity z Lidlu.
Oi! Oi! Oi!
V tomto suhlasim Cesi maju super pivo Budvar,Staropramen,Kozel, Krusovice... Radegast alkoholicky som pil asi 2x a celkom fajn bol
ja mám niekde zafixované, že Corgoň je humus, tak ho nepijem... ale už si ani nepamätám, ako chutí
najhoršie sú hocijaké nonamey z Lidlu a ani Litovel a Braník mi nechutí
najhorsie co som pila bol jezek ...
najhorsie je hocktore ked je vyprchane
šariš
krušovice
Kto hľadá svoju pivnú lásku, môže zájsť teraz do Lidlu, kde majú ,,pivný týždeň".... v letáku majú hádam aj viac ako dvadsať druhov ...mňam
» www.letakomat.sk/lidl/kompletny-...