Samozrejme KE (že vždy skončím na opačnom konci okresu než na ktorý som chcela ísť, je vina nepozornosti, nie slabej orientácie!), inak Trebišov a tým to pretty much končí.
najlepsie Bratislavu kedze tu zijem cely zivot. potom asi Bansku Stiavnicu, lebo som tam bola uz neraz a mam to tam pochodene. a zo zahranicia Vieden, tu poznam hned po BA najlepsie.
bardejov, presov, poprad, levoca, liptovsky mikulas, sturovo a trnava. v tych sa nestratim. potom som sa celkom dobre naucila orientovat sa v hradci kralove, v prahe a v ostrihome. ale tam by som sa mozno stratila, ak by som velmi chcela
ha ha, na slovensku ? len v snine sa viem orientovat, kedze moje rodne mestecko , ked urobim krok a vstupim na humennsku podu, som v rici, stratil by som sa
Trenčín , Zvolen , Dubnica nad Váhom , Nové mesto nad Váhom , Stara Turá , Piešťany , Ilava , Považská Bystrica , Bratislava , Žilina , Bánovce nad Bebravou ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
aaa Martin
@hajzelodkosti Stavim sa ze polka by sa tu stratila hned jak vystupi z vlaku
Banovce na Bebravou..Trencianske Teplice.. a ja neviem.. dajte mi pokoj.. furt ste zvedavi a pytate sa debiliny.. Meliška na vas!
Trochu aj ZH a TN.
Trnava, Podbanské.. zorientovala by som sa aj v Piešťanoch a také tie mestá v blízkosti Trnavy. Ale dedín je viac