najviac ma vytáčajú sťažnosti na život ludí ,ktorí tým nič nerobia....furt len hento je na hovno,štát jena hovno,robota je na hovno....a ked sa ho opýtam prečo nejde preč teda tak "noooo mne sa nechce učit jazyk" , "ja nejdem sám do iného mesta" .....jak retardi
Keď kdosi nadáva na politiku, resp. zato ze nič nemaju, a zároveň sa im nechce makať...
Alebo keď kdosi hovorí ze nechce makať chce všetko, najprijebanejsie názory su tie kere chcú všade robotov co budú všetko robiť a ľudia sa akože budú povalovat a všetko mať len tak...
Zabíjal by som za toto, proste bez práce nie su koláče...
najviac ma serie keď sa niekto sťažuje nato aký je unavený a vlastne pi*u celý deň robil ....
a este keď starka sa začne sťažovať(šomrať) televízoru počas správ tak sa mi vrecková sekera otvára vo vrecku..lebo nikoho nebaví počúvať tie jej sračky a vulgarizmy a debilné názory
Keď ľudia neustále nadávajú na politiku atď. pohoršujú a rozhorčujú sa nad titulkami denníkov - pritom sa v skutočnosti o nič nezaujímajú. Len o svoj plat, len o svoje pohodlie.
@relieforsaddist tak rob niečo preto aby si sa mal lepšie....rob si kurzy,kvalifikácie,vzdelávaj sa atd....ale ne ,že vsade plakat jak je na hovno a týpek ani základy cudzieho jazyka nevie ,tak snád nebude robit riaditela v ING
@jurito ja neplačem ja som z tých kt robia aj keď sa to neoplatí(workoholik proste) ale ináč zdielam s tebou tvoj názor na takýchto ľudí kt nič nerobia
tiez som si presla tym, ze ked sa mi nepacilo kde som, musela som zatnut zuby, zamakat...a oplatilo sa nepaci sa mi ked ludia len nadavaju na to aky maju zivot a nic s tym neurobia.
mne úplne stačí keď sa začne sťažovať moja matka, alebo len otvorí ústa ... čokolvek čo povie mi dvíha tlak ... takže je úplne jedno čo povie ... ona je jedna velká sťažnosť a jediný človek ktorý ma dokáže velmi nahnevať
ja sa jednoducho nehnevám,snažím sa vždy priblížiť situáciu k realite a z toho si vyvodím takzvanu zavažnosť problému....a proste,ľudia sa hnevajú a nenávidia,sú to prosím vás somári
.... neznášam sťažnosti od ľudí, ktorí v kuse vypisujú na FB milión statusov za deň, ako sa nudia a tak.... bože... ta nech nesedia na nete, ale niečo robia
Strasne mi lezu na nervy tie lutovacske typy ludi, co sa furt lutuju a stale len hovoria ako je vsetko na hovno a stazuju sa aky su oni chudaci len aby ich niekto polutoval a s tymy pesimistickymi recami otravuju ludi naokolo.
Neznasam dristy ortodoxnych krestanov. Moja spoluziacka, ktorej uz samozrejme svieti nad hlavou svatoziara od tolkeho modlenia, ma kazdy piatok buzeruje, ze ak nepojdem v nedelu do kostola, tak upadnem do zatratenia a Boh ma zavrhne ja jej len s usmevom odpoviem, ze aj v pekle sa musia zaplnit stolicky a ona, ze sa bude za mna modlit
vytacaju ma skoro vsetky komenty v tomto fore vsetko vecne riesenie a staranie sa do druhych, ziadna snaha o vcitenie sa a pochopenie ze kazdy ma ine problemy.. sice to malo byt o staznostiach, aha, tak nic
na počasie ...úplne zbytočné ....aj tak nijako ho nezmenia, ale budú vybrblávať, že je teplo, že je zima, že prší, že páli slnko, že padajú traktory....proste stále im nie je ideálne počasie a stále sa naň sťažujú.
@aventine ale to riesenie je niekedy opodstatnene, pretoze ked sa ten clovek s tym stazuje tak uz istym sposobom mame pravo sa do toho starat a mat na to nejaky nazor, napriklad ze ten stazujuci sa clovek je jebnuty.
jasne ze kazdy ma svoje problemy a priklada im inu vahu, ale ak uz tym niekoho zatazuje, tak ten druhy ma pravo to hodnotit
sťažnosti ľudí na ktorých mi nezáleží sú mi ukradnuté proste mi idú jedným uchom dnu a druhým von ale čo mi fakt pije krv je moja 200ročná suseda, ktorá zakaždým keď prejdem okolo nej počujem jak dačo o mne rozpráva a ja viem, že by ma to tak nemalo vytáčať, ale už mi to príde ako provokácia a ja nie som človek s pevnými nervami. Obzvlášť keď zajebe niečo ako "to akože kvoli psovi musím tak dlho čakať na výťah?to je toto normalne?!" jak keby som ju pripravila o pol minútu z telenovely kým sa vtrepem so psom do výťahu pričom nijak nezdržujem. fakt už len čakám na deň kedy ju stretnem v bojovej nálade a prinajlepšom jej napľujem do ksichtu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Alebo keď kdosi hovorí ze nechce makať chce všetko, najprijebanejsie názory su tie kere chcú všade robotov co budú všetko robiť a ľudia sa akože budú povalovat a všetko mať len tak...
Zabíjal by som za toto, proste bez práce nie su koláče...
a este keď starka sa začne sťažovať(šomrať) televízoru počas správ tak sa mi vrecková sekera otvára vo vrecku..lebo nikoho nebaví počúvať tie jej sračky a vulgarizmy a debilné názory
však je celá kultúra vybudovaná na sebeckosti,aj konzum ju využíva :-S
tiez som si presla tym, ze ked sa mi nepacilo kde som, musela som zatnut zuby, zamakat...a oplatilo sa nepaci sa mi ked ludia len nadavaju na to aky maju zivot a nic s tym neurobia.
.... neznášam sťažnosti od ľudí, ktorí v kuse vypisujú na FB milión statusov za deň, ako sa nudia a tak.... bože... ta nech nesedia na nete, ale niečo robia
z tychto co som si tu citala tak tieto dve ma asi najviac vedia nahnevat
jasne ze kazdy ma svoje problemy a priklada im inu vahu, ale ak uz tym niekoho zatazuje, tak ten druhy ma pravo to hodnotit
@warhawk ty najprv naber svaly a potom zabijaj xD