Ja som najprv videla filmy s RDJr, nimi som sa dostala ku knihám a tomu BBC Sherlockovi som sa vyhýbala, lebo sa mi nepáčilo, že je to modernej dobe. Až som si to raz pozrela a ťažko sa tomu odoláva Aj tretia séria sa im podľa mňa podarila
knihy som čítal iba dve (štúdia v šarlatovej a údolie strachu) a filmy s Robertom D. Jr. sú veľmi dobré, ale nie je to klasický Sherlock (i keď je to naozaj fakt dobrý dvoj film)
a seriál ma milo prekvapil (videl som iba jednu sériu)
nie som fanúšik Sherlocka ale dá sa... a je jedno v ktorom poradí ...
Ku knihám sa snažím dostať už celkom dlho, ale ešte som to nečítala...
Filmy s Robertom som videla, no nejako extra ma nezaujali...
A seriálového Sherlocka milujem
knihy som citala viacere a milovala som cih ale pochybujem, ze by ma to bralo aj teraz. nejak postradam caro opakovaneho...a na hallmarku som kedysi videla taky serial sherlocka holmesa, bol tam taky vysoky chudy blond, modre oci, ostry nos sherlock a watson taky tucny ale tiez svetly a nizsi, netusim, kto je ten cumberbatch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ani knihu som nedočítal
a seriál ma milo prekvapil (videl som iba jednu sériu)
nie som fanúšik Sherlocka ale dá sa... a je jedno v ktorom poradí ...
všetky sú fajn
Filmy s Robertom som videla, no nejako extra ma nezaujali...
A seriálového Sherlocka milujem
zbožňujem BBC Sherlocka ako seriál, Cumberbatha ako Sherlocka a i origoš Cumberbatha!!!! (a o tom že zboˇžnujem jeho hlas ani nehovorím)
film som videla len raz, asi ma velmi nezaujal
a citala som psa baskervilskeho a ten bol super
za to cumberbitch introvertnejší
downey ma viac bavil
» letsjapan.files.wordpress.com/2011/09/jeremy-...
alebo už len knihy