Ja som mala po oboch dávkach bolestivost asi 1 den a po druhej davke únavu - prespala som 2 dni. A po prvej aj taky akoby pocit omamenia, ale to len chvilku po. Pfizer
Inak ale den predtym som bola na uplne inej injekcii (vôbec nesuvisiacej s ockovanim) a bolesti som mala este tyzden po, pričom toto som uz na treti den ani necítila.
po prvej iba trochu bolest v ramene, po druhej akoby svalovica v ramene a na dalsi den som hned po rannom daily zarezala 3 hodiny v posteli. potom uz vobec nic. tiez pfizer
po prvej zvysena teplota druhy den, unaveny.. po druhej slabsia unava, viac v pohode ... a nejak ma drzi kasel a hlieny v krku co vraj niekto spominal, ze je po ockovani ale neviem co je na tom pravdy
Zabudla som zahlasovať, že mám už obidve
Po prvej mi nebolo vôbec nič, ani ruka ma nebolela, po druhej som sa cítila na druhý deň unavená, tak som si po obede zmerala teplotu, mala som trochu zvýšenú - 37,0° tak som si dala paralen a behom asi 15min mi už nebolo vôbec nič
Pfizer, po prvej len bolest v mieste vpichu, co ani nepovazujem za vedlajsi ucinok, po druhej cca po 24 hodinach teplota 37.6, trochu bolest klbov, pocit unavy/slabosti. po par hodinach vsetko ok. uz po 2.5 dni som bol na treningu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Po prvej mi nebolo vôbec nič, ani ruka ma nebolela, po druhej som sa cítila na druhý deň unavená, tak som si po obede zmerala teplotu, mala som trochu zvýšenú - 37,0° tak som si dala paralen a behom asi 15min mi už nebolo vôbec nič