Kopa ich tu nie je veď napr len humanitné vedy skúmajú zaujímavosti akými sú psychológia človeka, sociológia, história, politológia, ekonómia a podobne
@4
vždy sa mi veľmi páčila matika, ale nie som schopná zatiaľ ju úplne dobre chápať. biológia mi prišla na gympli zaujímavá veľmi.
a začala sa mi páčiť psychológia a myslím si, že by ma možno mohla zaujímať aj medicína niekedy v budúcnosti, ale musím na to mentálne dorásť
Je to tu trochu nuda, takze by som rad vyhlasil, ze biologia je v podstate skolkarske kreslenie obrazkov pre deti, ktore vobec nerozumeju hlbsim pricinam a suvislostiam toho, co sa tvaria, ze akoze studuju.
@hellium Chcel som tu rozbehnut take mensie vedecke pogo, ale evidentne sa to neujalo Mna mal samozrejme okomentovat niekto s fyzikou, ze nicomu nerozumiem. ^^
@superpinkhero no,, tak tie Védy by mal clovek hlavne zacat studovat a citat si v prvom rade lebo nemyslim si, ze si prisposobila zivot Védam teda dufam ze hovorime o tych istych
@sasi2680 v podstate?xD
.. som v procese
.. ale vzdávanie sa materiálnych a fyzických pôžitkov to už je na hrane s bytím mníchom podľa mna a to je fu ešte pekne dlhy proces kým tam prídem ( Maybe next life ? xD )
@superpinkhero hm necakala som ze niekoho takeho na Birdzi najdem ale no podla mna aj tak nemozeme este povedat, ze sme prisposobili tomu cely zivot.. lebo s tymi pozitkami to bude este na dlho naozaj
@sasi2680 prečo nie.. ja tomu prispôsobujem život, ktorý žijem teraz a nie ten, ktorý budem žiť o 10 rokov keď pôjdem týmto smerom.. xD nič tak obsiahle nie je jednoduché zmeniť ako lusknutím prsta.. prispobenim myslím že každé rozhodnutie, ktoré spravím sa snažím aby bolo rozhodnutie pre život a nie proti životu
@superpinkhero ale üplne si sa tomu na 100% neprispobila, ked to striktne vsetko nedodrzujes..
a ja viem ze sa to hned neda.. podla mna sa to neda ani za jeden zivot stihnut, ked ta k tomu nevedu od malicka
@sasi2680 no ja to vnímam trochu inak ako ty xD
...ako hovorím prispôsobila som tomu všetko čo v momentálnom okamihu dokážem, viac sa nedá .) ale to je v poriadku, že ty to tak nevnímaš .)
.. ako ono by sa aj dalo keď si nájdeš majstra a pôjdeš žiť k nemu do Ashramu abo kde ale fu to je take zásadné rozhodnutie, že malo kto reálne pozbiera odhodlanie a sily to spraviť xD
@fragile. Akože sorry ale keď napríklad sledujem množenie baktérií v médiu tak fakt nepotrebujem vedieť, čo s v nich deje na molekulárnej úrovni. Rovnako keď počítam glie v myšacom mozgu. Toto je tak neskutočne hlúpy názor, že som si myslela, že naň mimo preudo-vedeckých fejsbukovych stránok nenarazím, zvlášť nie u človeka, ktorý očividne chémiu študuje.
Vsetky vedy su dolezite, pokial maju spravne pouzitie. Problemom vsak je, ze jednotlivec zacne vidiet Svet cez "svoj" studovany vedny odbor. To potom zvycajne nedopadne dobre a zvycajne si nenajde ani pracu. Dneska je to velmi zlozite nieco poriadne studovat a zaroven sa primerane uplatnit (pripadne este aj zarobit a podobne). Mat spravne dusevne vzdelanie si myslim je dnes najdolezitejsi aspekt zivota (kvalitneho zivota). Ten ma vsak ovela viac uskali a nebezpecenstiev, nez nasa klasicka (stredoveka) veda. Asi aj kvoli tomu mala veda taky silny ohlas u ludi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Kopa ich tu nie je veď napr len humanitné vedy skúmajú zaujímavosti akými sú psychológia človeka, sociológia, história, politológia, ekonómia a podobne
vždy sa mi veľmi páčila matika, ale nie som schopná zatiaľ ju úplne dobre chápať. biológia mi prišla na gympli zaujímavá veľmi.
a začala sa mi páčiť psychológia a myslím si, že by ma možno mohla zaujímať aj medicína niekedy v budúcnosti, ale musím na to mentálne dorásť
Je to tu trochu nuda, takze by som rad vyhlasil, ze biologia je v podstate skolkarske kreslenie obrazkov pre deti, ktore vobec nerozumeju hlbsim pricinam a suvislostiam toho, co sa tvaria, ze akoze studuju.
@nicmanenapada Na centrálnom informačnom portály ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR
.. som v procese
.. ale vzdávanie sa materiálnych a fyzických pôžitkov to už je na hrane s bytím mníchom podľa mna a to je fu ešte pekne dlhy proces kým tam prídem ( Maybe next life ? xD )
a ja viem ze sa to hned neda.. podla mna sa to neda ani za jeden zivot stihnut, ked ta k tomu nevedu od malicka
...ako hovorím prispôsobila som tomu všetko čo v momentálnom okamihu dokážem, viac sa nedá .) ale to je v poriadku, že ty to tak nevnímaš .)
.. ako ono by sa aj dalo keď si nájdeš majstra a pôjdeš žiť k nemu do Ashramu abo kde ale fu to je take zásadné rozhodnutie, že malo kto reálne pozbiera odhodlanie a sily to spraviť xD
*Stafylo triggered*