vsetko z toho je fajne ale voda je dobra iba niktora ( vsak Toncika ? :- vinea len cervena, caj len bylinkovy a zeleny alebo biely, kofola iba original ziadna sofokola a ine one a dzus bazovy lenze mlieko JE BEST
viena uz neni to co bola niekedy alre cervena sa este drzi... jak odkupila firma rajec vineu od povodneho vyrobcu tak miesto klasickej vody do nej zacala pridavat akusi ich mineralnu sracku a samozrejme ze sa zmenial aj chut viney... bola dobra ale uz to neni to co byvalo
@28 Že niekde niečo napíšem a ty keď si to všimneš, tak na to hneď musíš napísať nejakú stupiditu ako malé decko s brokolicou. Určite si mal v škôlke nejakú brokolicu alebo taký humus.
@29 ono je to skor tak, ze rad reagujem na stupidity. a v tom produkovani stupidit neohrozene vedies to s tou brokolicou tak uplne nechapem, ale to bude zas len nejaka tvoja trauma z detstva.
@33 Jo, ty ho máš riadne prefetované, aj s tými vetešníckymi fotkami. A hrané to nie je, to sa neboj. A určite to nepovažujem za základ života, len som reálne opísala to, čo robí každý a pritom sa hanbí o tom hovoriť (nechápem prečo).
no dobre, staci. mimoriadne ma tesi, ze som ta nasral (aj ked som to necakal prave pri nevinnej poznamke o tom, ze nova vinea je hnusna), dokonca si ako bonus zacala trepat uplne bludy dovidenia nabuduce..
(ak teda medzitym nedostanes ban, prip. ta nevezmu na psychiatriu, co by mi bolo naozaj uprimne luto)
(aha, este som zabudol napisat, ze som tam mal vlak, ale narozdiel od teba to nijako neovyplvnilo moj zivot. vies, mne take veci, ako nalepky na skrinkach, zivot neformuju)
„Je to už dávno, dcera byla v jeslích. Tatinek ji sel konecne poprve vyzvednout. Rekla jsem mu "Jitka ma kyblicek". Pro nas zensky je samozrejme, ze se jedna o znacku na satnicce. Co myslite, ze hledal? Ano, samozrejme hledal kybl, ve kterym ma dcera obleceni.“
Hej, lebo mám rada hrozno, Vineu aj víno. A vzhľadom na to, že sa dnes i tak nudím a nič sa mi nechce, keď je také teplo, tak ma celkom baví haniť tvoju brokolicu.
Ty si nepamätáš vlastné blogy? To bol asi jediný, čo mal aj nejaký zmysel, z tých tvojich, čo som prečítala.
skusim este raz. preco off topic? lebo trepes hluposti o brokoliciach a vlakoch. napisem, ze som mal na hlupej skrinke zo skolky nalepku vlaku, tak by ma celkom zaujimalo, aky to ma suvis s mojim blogom. zrejme ziadny, ale rada sa k teme mojich blogov vracias, pretoze uz som raz tvoje narazky odignoroval.
nuz tak ja som napriklad tvoje blogy ani necital, ale som si isty, ze boli vsetky o tom, ako si rada pochutnas na vlastnej stolici, pripadne nieco podobne vrcholne inteligentne a zmysluplne.
a este k tikalokovym blogom: ako sa k nim moze vyjadrit niekto, kto o nom vie velku stolicu? keby ho niekto trošíííííčku poznal, tak to pochopi cize to je to iste, ked on sudi ak nieco necital.
A keď už sa musím vyjadriť, tak jeho blogy ako jedny z mála vykazujú známky originality, čo je podľa mňa základom v písaní. A určite nie som ďaleko od pravdy, ak poviem, že nie každý by to dokázal, ja teda nie.
@52 Dnes som sa zhodla dokonca so svojím „nepriateľom“, že je to vlastne odpad (nepovedal to tak doslova a už presne neviem ako, ale zhodli sme sa na tom).
@53 A najmä halucinogénnych rastliniek. Inač mala som takého spolužiaka, čo radšej než do školy, chodil zbierať ehm, hríbiky.
mila krutafunebracka, v zivote som nemal ani len cigaretu v ustach, nieto este hribiky, travu alebo nieco podobne. ospravedlnovat moje blogy netreba, asi nie su pisane pre pospolity lud, ale najma pre seba a mozno pre par ludi, ktori si v nich nieco najdu.
kritizovat ti ich ale nezabranim, akurat ta ubezpecujem, ze sa ma tvoja kritika nijako nedotyka.
@64 a co take svetoborne ti z toho porovnania vzislo? ked si vzala do uvahy fakt, ze ziadnym halucinogennym latkam neholdujem? a HLAVNE: preco je to porovnanie dolezite?
tiez si mozem precitat tvoje blogy a porovnat ich s vyplodmi niekoho ineho, ale nevidim v tom zmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
@krutafunebracka aké potravinové ankety mávaš =D =D
Inač ešte doteraz mám uterák s hroznom.
(Inač tie potkany sú zlaté.
takze prefetovane hovoris? no dovol..
(ak teda medzitym nedostanes ban, prip. ta nevezmu na psychiatriu, co by mi bolo naozaj uprimne luto)
Mimochodom, nezdá sa mi, že by tvoje cestovanie vlakom bolo až tak ideálne...
nejaky vacsi off topic nemas?
Ty si nepamätáš vlastné blogy? To bol asi jediný, čo mal aj nejaký zmysel, z tých tvojich, čo som prečítala.
nuz tak ja som napriklad tvoje blogy ani necital, ale som si isty, ze boli vsetky o tom, ako si rada pochutnas na vlastnej stolici, pripadne nieco podobne vrcholne inteligentne a zmysluplne.
Štve ťa to? Super. Preto sa rada vraciam.
No krásne, nečítal si ich, ale hneď kritizuješ, no múdro.
@hajzelbaba Vieš, tak ale keď brokolica, tak brokolica, to veru musí byť fatálne. Asi nejaká sadistická vegánska škôlka.
"-( uuu, uz davno sa ma nic tak nedotklo, ako vymysleny blabol o zelenine)
alebo ze sa ti nepacia moje blogy? to ma len a len tesi, to mi mozes naozaj verit.
@53 A najmä halucinogénnych rastliniek. Inač mala som takého spolužiaka, čo radšej než do školy, chodil zbierať ehm, hríbiky.
kritizovat ti ich ale nezabranim, akurat ta ubezpecujem, ze sa ma tvoja kritika nijako nedotyka.
@hajzelbaba @hnisavica dakujem za mile slova
tiez si mozem precitat tvoje blogy a porovnat ich s vyplodmi niekoho ineho, ale nevidim v tom zmysel.
preco nieje ako moznost aj shandy ??
kto to pozna vie co je to...
@rebell No tak to nie.
» www.sme.sk/c/4824766/vinea...
ja tiez nemam rad mineralky nejak.... a speciane tu sracku rajec .. fuj
@dhampir To sú kreténi!
Špeciálny výber a nie je v ňom žiadny alkohol??
A ináč to chce dobré pivo a nie kadejaké grcky za 30 centavosov.
Nechutné by boli všetky. A to bolo nejaké normálne. Tak-či-tak, už nikdy sa k tomu nemienim ani len priblížiť.
shandy je pivo s limonadou.....