no tak z tychto by som bral Golfa, ked by som nemusel pozerat moc na peniaze... ale tak Octavia je predsa o dost väcsie auto, a s dobrou vybavou aj lepsie ako Golf... takze ked potrebujes väcsie auto s väcsim kufrom a viac miesta aj vzadu pre cestujucich, tak asi Octaviu.
Najlepsie auto z tychto je golf, najlepsie auto za menej penazi Renault Megane - neni o com rozmyslat a vyvazeny kompromis Oktavka. Golf si uchovava cenu aj ako ojazdene vozidlo. Megane sa zase tak nekradne ako Vw alebo Skoda.No a oktavka je uz seda mys,lebo jazdi ich plno a nevyniknes nijak. Ak peniaze nerozhoduju chod do Golfa.Aj v testoch dopadol najlepsie a je etalonom v triede.
octavia II, ma ten istii podvozok ako golf. ked chces velke,priestorne auto tak octaviu II combi, ked zabavu aj uzitok po nie velmy kvalitnich cestach tak skodu Yeti. golf 6 som este moc nevydel, takze len golf 5 poznam(aj ked golf 6 ma ten istii podvozok ako golf 5)
najmenej ti odporucam renault a peugeot, hlavne z dovodu dielenskeho spracovania a kvality( minule v tv slo, ake je taske vymenit ziarovku v hlavnom svetlomete na megane sice bol to megan II , ale novy megan nevyzera zebi bol na tom lepsie )
Nikeboy naco sem pises ked o tom vies hovno? Pochybujem, ze si v jednom s tych aut vobec sedel...
Len tak mimochodom, davat takuto anketu na toto forum je poriadna bedac... To si fakt myslis, ze tuto tie deti ti poradia?? Daj to na nejaku stranku, kde ti ludia skutocne tie auta mali...
Ach jaj, v prvom rade si ujasni ake velke auto chces. Octavia Tour ma tak akurat velky kufor, Fabka je malilinka, Yeti je SUV, a tak dalej.
Treba sa ist pozriet do predajne, auto si vyskusaj. Ak vlastnis starsie auto, tak budes paf z kazdeho auta vo vybere.
Ak by som sa mal rozhodovat ja a nezalezalo by az tak na cene, tak si vyberiem Golf, ale urcite nie preto, lebo je to etalon triedy, lebo je urcite najlepsi (neviem posudit, nesedel som, nejazdil som), ale preto, ze je najnovsi.
A na zaver, vymena ziarovky je komplikovana snad v kazdom novsiom aute (v servise som videl ako dava technik dole naraznik z Octavie II, lebo zevraj je to tak najrychlejsie), takze to nie je argument proti kupe auta. Dielenske spracovanie 308cky je podla mojho nazoru vyborna (spolahlivost je ina otazka). Cize vyskusat, pozriet vybavu, porovnat ceny.
@Johny208 to ze golf 6 je najnovsi a isiel by si do toho kvoli tomu je hovadina,lebo nie vsetko co je nove je odskusane a spolahlive,takze tento argument by som nebral ako dolezity. Myslim si, ze najnovsi je z tychto aut Yeti! Aj ked som nazoru,ze Golfom nic nepokazis, lebo je uz rokmi overeny a spolahlivy, tak nevidim dovod na nejake poruchy, ale nie je najnovsi.
@pershing363 konovi nekukaj ani na zuby ani na chvost lebo ti kopne medzi oci ja meriam 160 a neposkladam sa preto do kocky (trojuholniky vladnu svetom)
pre ziveho boha hovorim to stale stale stale nekupujte nove auta ale to je zbytocne ... no na vela na vela keby mam vyberat tak jednoznacne skoda octavia dvojka ale 77kw verzia ta vykonovo postacuje dokaze sa bez problemov drzat v tempe cca 180-192 km/h a samozrejme ten dvojliter ťahá ešte razantnejšie aj ked sa mi zda ze trošku pomalisie sa rozkýva a má o dosť vyššiu spotrebu - aj preto ze ju mam a aj pre to ze nema konkurenciu z tych aut ktore su vybrane ak by to mohla byt benzinova verzia tak urcite TFSI RS-ková to je krása a naozaj nerobí hanbu škodovke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
alebo
Len tak mimochodom, davat takuto anketu na toto forum je poriadna bedac... To si fakt myslis, ze tuto tie deti ti poradia?? Daj to na nejaku stranku, kde ti ludia skutocne tie auta mali...
Treba sa ist pozriet do predajne, auto si vyskusaj. Ak vlastnis starsie auto, tak budes paf z kazdeho auta vo vybere.
Ak by som sa mal rozhodovat ja a nezalezalo by az tak na cene, tak si vyberiem Golf, ale urcite nie preto, lebo je to etalon triedy, lebo je urcite najlepsi (neviem posudit, nesedel som, nejazdil som), ale preto, ze je najnovsi.
A na zaver, vymena ziarovky je komplikovana snad v kazdom novsiom aute (v servise som videl ako dava technik dole naraznik z Octavie II, lebo zevraj je to tak najrychlejsie), takze to nie je argument proti kupe auta. Dielenske spracovanie 308cky je podla mojho nazoru vyborna (spolahlivost je ina otazka). Cize vyskusat, pozriet vybavu, porovnat ceny.
Asi ani nie....
Potom volim 308cku
raz bude aj za 10tis SKK...len to tak o 20 rokov dajme tomu a bez znaciek
alebo vies co? kup si ty
este nejake blbe pripomienky?!
-vymena ziarovky golf5 trva 18minut
test ÖAMTC