Ale prečo si tu zabudla legendary bábiky ako Chou Chou, Baby Born a Baby Anabel?
My sme so sestrami mali všetky tri + aj Karolínku "Karolínka, Karolínka, zatleskej a příjde za tebou" , aj Molly (Elce, pelce do pekelce, Molly dělá kotrmelce"
Omg za lego som zabudla hlasovat! Stavebnic som mala po 3 rite vsetkych moznych a aj tak mi nestacilo, ostatne bola nuda a este pokemon karticky som chvilu zbierala a plysakov som mala vela.
@kerrang Polly Pocket bola okrem plysaka moja uplne najobľúbenejšia hracka! vyššie som uviedla klik klak (ale ten mi skor sposobil kopu modrin na zápästí, nez zábavu a Polly Pocket. To boli take miniatúrne domčeky s postavickami, ktoré sa dali vlastne zavrieť a vznikla z nich mala krabička. Mala som ich asi 5, spravila som si z nich take minimestecko a hrala sa, ze sa tie postavičky u seba navstevuju, vymýšľala som si rozne príbehy a tak. Roztomilejsiu hračku nepoznám
@torpedo08 moje tamagoči bolo zase pokazene od úplného začiatku, Dinkie dino (dinosaurus) a aj ked som sa oňho starala neprestajne, tak vždy bez akejkolvek príčiny umrel a nikdy sa nedozil úplnej dospesolosti
@quattroformaggi Takú tabulu, ktorej ked sa odokryl ten vrch, tak sa zmazala? Lebo to som mala tiez ...jojo a plysakov som nedala, lebo to mal asi každý. A stolný futbal sme mali tiez Aj veľký (stôl) aj maličký. A autodrahu síce nie, ale elektricky vláčik na koľajniciach aj s prírodou.
A farebnú pružinu myslis tu, ktorá sa vedela kotulat po schodoch? To tiez! Aj gumu na skákanie samozrejme. Som si ju natiahla medzi nábytkom a skákala
Si ešte doteraz pamätám ako som stratila jednu tú mini bábiku z Polly Pocketu pri výstupe z vlaku - padla pod vlak a potom ju sprievodca hľadal so mnou, ale nenašla sa
@azizi ale sak ano, ale ked to prislo aj do csr/sr, tak to bolo drahe. Sused mal, tak sme sa tam chodili hrat
A ani jojo som nemal lebo to uz som bol na to asi stsry alebo som to nechcel, presne ako tamagoci, to ma vobec neoslovilo.
@azizi hej, už som si všimol a viem o čo ide. To som nemal ten klik klak, mal som "vĺčika", len to sa už točilo po zemi keď to človek roztočil poriadne a ja konkrétne som sa s tým rád hrával. Vždy som to chcel roztočiť tak, aby sa to čo najdlhšie točilo. Podobne aj kolotoče, vždy som sa tešil, keď sa zbesilo točili, že sa báli, že sa aj odtrhne alebo mňa niekde odhodí jak keby som bol v práčke.
Viem zrejme už čo je ten Polly pocket a veruže dobrá nostalgia , však ja som na tú hračku aj normálne zabudol To bolo také malé alebo menšie a keď sa to otvorilo, tak tam bola taká nejaká krajiinka a postavičky malé. To sme mali, len s tým som sa ja tak rád nehral, ja skôr aj ten tamagotchi som mal celkom rád, no napokon aj tak skapal potom w angličáky a najviac autá, kamióny, traktory na diaľkové ovládanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale prečo si tu zabudla legendary bábiky ako Chou Chou, Baby Born a Baby Anabel?
My sme so sestrami mali všetky tri + aj Karolínku "Karolínka, Karolínka, zatleskej a příjde za tebou" , aj Molly (Elce, pelce do pekelce, Molly dělá kotrmelce"
-magickú tabuľu na písanie
- yoyo
-takú tú farebnú pružinu
-a tento futbal! » www.alza.sk/hracky/stolny-f...
a autodráhu!!! tú sme si teraz na Vianoce asi po 15 rokoch vytiahli a poskladali, celá rodina mala zábavku
A farebnú pružinu myslis tu, ktorá sa vedela kotulat po schodoch? To tiez! Aj gumu na skákanie samozrejme. Som si ju natiahla medzi nábytkom a skákala
Ja som mala kvantum hračiek
Taku hru kde zajac chytal vajicka a tetris..
Lego som nemal lebo socializmus a to bolo nedostupne
Tento presne. Fakt keď sa na to teraz dívam, nechápem čo som sa s tým mohla hodiny vydržať hrať
Pogy/pokemoni/blocky si drzi prvé miesto, ale to asi najma vďaka tomu, ze su to 3v1.
A ani jojo som nemal lebo to uz som bol na to asi stsry alebo som to nechcel, presne ako tamagoci, to ma vobec neoslovilo.
Viem zrejme už čo je ten Polly pocket a veruže dobrá nostalgia , však ja som na tú hračku aj normálne zabudol To bolo také malé alebo menšie a keď sa to otvorilo, tak tam bola taká nejaká krajiinka a postavičky malé. To sme mali, len s tým som sa ja tak rád nehral, ja skôr aj ten tamagotchi som mal celkom rád, no napokon aj tak skapal potom w angličáky a najviac autá, kamióny, traktory na diaľkové ovládanie.
Ak ste niekedy uspokojovali priatela rukou odklilnite klik klak aj ked neviete co to je..