Mám na výber z dvoch zamestnaní. A to ako predavač v NAY, kde je plat 660€ a po troch mesiacoch možný zárobok 820€ v hrubom a bol by som doma v meste. A druhé je Servisný technik v Telekome. POKRAČOVANIE V PRVOM KOMENTÁRI ...
Táto práca su vyžaduje cestovanie po strednom Slovensku. Málokedy sa pracuje v mojom rodnom meste a niekedy ževraj aj na východe. Ide o výkopové práce, kde sa ťahajú optické káble, ktoré sa potom zazvárajú... Tu mi ponúkajú služobné auto, notebook a služobný paušál od Telekomu. Ponúkaný plat je 800 v hrubom plus príplatky. V NAY sa mi páči lebo je tam mladý kolektív a nie je to vyčerpávajúca robota. A v tomto druhom ma zase láka plat. Ale nebol by som každý deň doma. Čo by ste si na mojom mieste vybrali ?
dobre si to napísal ? ved si písal, že aj v nay budeš mať 820 v hrubom.. a ty musíš vedieť, ako veľmi tie peniaze potrebuješ. .ak ti vystačí ten plat v nay, tak by som ostala doma, na tvojom mieste.. ale zas, si mladý človek, a ak nemáš žiadne záväzky, možno by sa ti aj páčilo pobehať trocha Slovensko. . ale ak doma niekoho máš, nešla by som nikde
ja by som isla asi do toho telekomu, z takej pozicie sa v tej firme mozes aj niekam vypracovat na lepsiu poziciu, naucis sa naozaj prakticke veci. v nayke budes zavisly na proviziach z predaja, budes mat z toho stresy, co som pocula tak potom je aj dost nevrazivost medzi kolegami kvoli tomu a este tam nemas ani ziadny rast.
@fakecocacolazero presne tak. karierny rast je omnoho vacsi z takej pozicie nez z predavaca v nay. investuj a chod do menej platenej, do buducnosti sa ti to vyplati
@salora Tak ide o predajnu samozrejme. My sme mali super kolektiv v Datarte
@soldier316 Tak ako byť predajcom v elektre nie je vobec také jednoduché, okrem toho ide aj o to zo začiatku hlavne plniť predaje a ak by ti to šlo naozaj dobre dalo by sa ísť vysoko nad tých 660. Ale neviem, vacsinu ludi vyhodia v skusobke kvoli neplneniu takze aby si nemal akurat tak plno stresu a nakoniec hovno z toho.
@soldier316 chod do nayu, aj ked ja mám vyše 900 a pohoda. najprv si ale over, či ti niečo nehrozí. aj v kolektíve budeš mať priveľa kolegov, je možné že sa tam neudržíš. ja by som ale bral prácu s menším platom, ale perspektívnejším do budúcna. ťažko zvoliť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Anyway za hentolko penazi by som ani nevstal z postele 660 v hrubom sa blizi k minimalnej mzde
@Lukaso121 keby si bol nútený, ešte rad by si vstaval
@soldier316 Tak ako byť predajcom v elektre nie je vobec také jednoduché, okrem toho ide aj o to zo začiatku hlavne plniť predaje a ak by ti to šlo naozaj dobre dalo by sa ísť vysoko nad tých 660. Ale neviem, vacsinu ludi vyhodia v skusobke kvoli neplneniu takze aby si nemal akurat tak plno stresu a nakoniec hovno z toho.