A co takto Data zo Star treku,.. zabudlo sa na neho,.. i ked je sice uz po smrti(ako postava) ale zasluzi si obdiv akou premenou presiel oz zaciatku serialu az po Star trek: Nemesis.
Jasne ze Extra-terrestrial Vegetation Evaluator (EVE) z filmu wall-e
Dokaze sa vznasat, v kratkej vzdialenosti od seba udrzovat v nejakom poli hlavu a ruky, ktore su plne ovladatelne, taktiez ma v tych rukach zabudovanu akusi formu laserovej alebo skor plazmovej zbrane. Emocie vyjadruje len pohybom, mimikou oci a tymi robotickymi zvukmi co robi ... a navyse dokaze v pohode opustit zem a odletiet do kozmu aj s tou kytkou fakt ze zwersky charakter je
A number 5 bol uplny haluzak riadne smiesny bol a na pleci lejzrovy kanon
keby sa dalo dat viac moznosti tak este kliknem na R2-D2 a C3PO .. proste po niekolko nasobnom videni vsetkych 6 filmov kde boli, sa na nich fakt neda zabudnut
Bender sa akosi stal príliš otrepaným, teraz mi najviac v mysli rezonuje myšlienka na terminátora, ktorý je najnovšie spojený s menami Jonathan Nolan a Christian Bale, čo vyvoláva veľmi perspektívne asociácie ...
naprosto suhlasim ze bender...on je number one..on je ako ja.. D len plechááč.. milujem hooo.. ale aj walle je zlatyy..a aj ostatnyy..juuj..i love robots..
áno, R2 D2, ktorý vždy všetko vyrieši a cétripeo!!! a milujem terminátora a jeho "get out" tak nejak alebo get down? proste fasa , dvojku som videla veľakrát, jeden z mojich naj filmov, samozrejme, hral tam skvelý rob patrick alias agent John Dogget from The X-files...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale z toho co tam je neviem vybrat medzi walle number5 a bender ale asi walle.
najchutnejsie bolo ako sa spoznal s M-O
No a zabudlo sa tu ozaj na pár špičkových robotov-všetci v tej ankete mimo Terminátora sú tak trochu pro teplý-môj favorit je jednoznačne Robocop
hehe-ale som rád keď vidím že Johnyho pětku ešte ľudia poznajú...už som sa cítil tak osamotene
Dokaze sa vznasat, v kratkej vzdialenosti od seba udrzovat v nejakom poli hlavu a ruky, ktore su plne ovladatelne, taktiez ma v tych rukach zabudovanu akusi formu laserovej alebo skor plazmovej zbrane. Emocie vyjadruje len pohybom, mimikou oci a tymi robotickymi zvukmi co robi ... a navyse dokaze v pohode opustit zem a odletiet do kozmu aj s tou kytkou fakt ze zwersky charakter je
A number 5 bol uplny haluzak riadne smiesny bol a na pleci lejzrovy kanon
keby sa dalo dat viac moznosti tak este kliknem na R2-D2 a C3PO .. proste po niekolko nasobnom videni vsetkych 6 filmov kde boli, sa na nich fakt neda zabudnut
Aj Kryton a Johny 5 su fajn...
» www.kinema.sk/clanok.asp?id=2...
Sonny
V originále sa volal Kryten ...
Ono nešlo o "chybu", ale o to, že si tým opravovala niekoho, kto to nepovedal zle ...
Ech, hm, môžem sa vyhovoriť na zhoršený zrak prameniaci z fyzickej únavy?
To som si ani nevšimol
Roboti, ktorí sú mi vrcholne nesympatickí: Bender, číslo 5, eva a autá, ktoré sa tvária ako roboti.