jedného si naozaj vybrať neviem Frank Lampard, Clint Dempsey a Ricardo Quaresma z futbalu, z iných športov Tyson Gay, Stephanie Rice, Dwyane Wade... a potom asi stovka futbalistov z oblúbených klubov
a celý Real a Manchester, Michael Jordan, Felipe Massa, Ovechkin a Crosby...dúfam že nemal byť len jeden kebyže som nevedela ako to ide na nervy, napíšem minimálne 20 riadkov mien
@rossoneri89 v pohode nevadí Manchestru fandím strašne dlho vlastne najprv osm ani nevedela že tam hlá páčilo sa mi ako hrajú, ich história a hráči...preto asi
A Realu fandím preto lebo neznášam Barcu a hraje tam Casillas a Raúl toľko k tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
lance armstrong, perez moreno - cyklistika
adam malish - skoky/lety na lyziach
nespomeniem si
a baskety vseobecne
ale najlepsie su aj tak nahe sportovkyne resp tenistky
Brian Joubert - krasokorčuľovanie
Ronnie O´Sullivan, Mark Selby - snooker
:
a celý Real a Manchester, Michael Jordan, Felipe Massa, Ovechkin a Crosby...dúfam že nemal byť len jeden kebyže som nevedela ako to ide na nervy, napíšem minimálne 20 riadkov mien
@v3nty ja zomrem, že cibuľa =D =D
Hokej: Forsberg, Gáborik, Chelios
Futbal: Gerrard, Torres, Ribery
asi tak
A Realu fandím preto lebo neznášam Barcu a hraje tam Casillas a Raúl toľko k tomu
Ty si snáď nefandil AC kvôli Kaka?