obe mobily maju svoje nevyhody ako napriklad rezistivne dotykove displeje alebo absenciu wifi...absenciu 3,5 jacku by som uz ale nerozdychal a preto by som bral LG...inak su si dost podobne a rozdiel mozes zistit uz len tak ze si obe vyskusas a vyberes si ten, ktory ma pre teba pohodlnejsie ovladanie a rychlejsie reakcie...
Dôvody:Nenavidím LG,Mal som obi dva a samsung bol lepší(ale teraz by som nechcel ani jeden mal som ho asi 2 mesiace a menil som ho za samsung galaxy spica a ten som vymenil za Omniu
@moonbeam Už je model aj z WI-FI a existuje redukcia na 3.5 mm jack(odporúčam)
@lamalama viem a Samsung by som volil uz len kvoli znacke, mam doma tri tie redukcie z dealxtreme lebo kamarati maju samsung star...ale z tychto konkretnych dvoch sa mi viac pozdava lg
ale som majitelom HTC Desire a nemenil by som za nic ani za samsung galaxy s
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Dôvody:Nenavidím LG,Mal som obi dva a samsung bol lepší(ale teraz by som nechcel ani jeden mal som ho asi 2 mesiace a menil som ho za samsung galaxy spica a ten som vymenil za Omniu
@moonbeam Už je model aj z WI-FI a existuje redukcia na 3.5 mm jack(odporúčam)
ale som majitelom HTC Desire a nemenil by som za nic ani za samsung galaxy s