Silmarillion som nedočítal, nejako ma to nebavilo :/.... Ale čítal som Temné hmoty asi pred 4 rokmi... A možno by som sa do toho znova pustil ... No a ešte Harry Potter 7 som prečítal 2x hneď za sebou
@2 co ti jebe to hentake nieco citat viackrat za rok.. O___O
viackrat za rok citam asi len tolkiena, ale aj to skor nie ako ano, vseobecne mam vacsie rozmedzia medzi citanymi knihami. este je toho vela, co som necital. nemusim siahat po rovnakych knizkach.
išla som napísať tiež už spomínaného Harryho Pottera
a aj ked ma za to asi budú niektorí odsudzovať, tak prv to bola aj Twilight sága (už dlho som ju ale opakovane nečítala, lebo teraz si skôr požičiavam viac knihy z knižnice)
silmarillion by som uz asi druhy krat nezvladla, ale motyl ak je to to co si myslim tak mam pravu chut si to precitat este raz.
a inac neviem.. ked som bola mensia citala som pottera donekonecna, a dennik princeznej... ale z toho som uz vyrastla asi. teraz uz asi nemam ziadnu taku
@l1me oooo motyl, to je asi najlepsia dobrodruzna kniha, ktoru som cital... ale uz pol roka v kuse citam jednu basnicku zbierku od Vaclava Hrabeho... uz som to precital asi 50 krat, ale to caro co tam v kuse nachadzam, ma bude este asi dlho drzat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
viackrat za rok citam asi len tolkiena, ale aj to skor nie ako ano, vseobecne mam vacsie rozmedzia medzi citanymi knihami. este je toho vela, co som necital. nemusim siahat po rovnakych knizkach.
a inak ... neviem zatiaľ len čítam, keď dočítam, budem čítať 2.x
a aj ked ma za to asi budú niektorí odsudzovať, tak prv to bola aj Twilight sága (už dlho som ju ale opakovane nečítala, lebo teraz si skôr požičiavam viac knihy z knižnice)
silmarillion by som uz asi druhy krat nezvladla, ale motyl ak je to to co si myslim tak mam pravu chut si to precitat este raz.
a inac neviem.. ked som bola mensia citala som pottera donekonecna, a dennik princeznej... ale z toho som uz vyrastla asi. teraz uz asi nemam ziadnu taku
Mačkin zabil Kočkina
(vítam sa späť na fórach)
dáma s jednorožcom
mačkin zabil kočkina
hocičo z Tolkienovej tvorby ♥
HP
Lolitu
a ešte barsčo.
však je toooooooooooooooooooooooooooooooooľko kníh čo chcem prečítať, ako by som to potom stihla
@vlcica1989 moja obúbená o kinga
ale inak.. shining od kinga dva krát.. niektorá časti harryhop ottera dvakrát... všetky knihy od tolkiena minimálne trikát najviac krát asi hobita
vládcu klanov som trikrát a lovci démonov,vampírov,orkov a drakov som prečítal po dva razy.. tojd vše