Ja som najprv chodila na súkromnú školu podnikania a potom som prestúpila na obchodnú akadémiu. Obchodná akadémia je určite oveľa ťažšia, ale lepšia. Ale súkromná...to tam budeš mať len takých, ktorých inde nezobrali. Ver mi, viem o čom rozprávam. Ja som mala tiež v triede samých frajerov prepchatých peniazmi, ale musím podotknúť že som ich mala veľmi rada, no v hlave mali nasraté...
@emmka98765 Nemas, kym na ne nechodis. Nam jedna profesorka vkuse hudla do hlavy, ze sa spravame ako v holubniku, ale to doslova BOL HOLUBNÍK. Ale vsak uvidis...podla mna súkromné školy nemajú úroven. A nehodnotím len podla tej svojej.
@emmka98765@dollynka7 neviem, ale nie každá súkromná musí byť rovnaká či? možno na tejto súkromnej nebude žiadna taká profesorka čo som počula tak samé dobré správy na tú školu takže vážne neviem
Podľa mňa ani jednu. Zvoľ si radšej niečo iné. Takéto školy sú ti nanič, maximálne budeš nezamestnaný/á a to ti je potom zbytočné študovať. Zvoľ si niečo technickejšie, alebo gymnázium, prípadne zameranie na prírodné vedy. niektoré školy otvárajú matematické triedy. To je perspektívnejšie. S takýmito školami sa človek uplatní maximálne ako nejaká sekretárka.
praveze na tej sukromnej to musi byt ina prca ak mas peniasky ja by som volila akademiu lepsie to znie je sukromna je to zaujimavejsie a obchodna co tam to je hovadina marketing
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Na väčšine takých škôl vládne korupcia a nie dobre by sa mi pozeralo na to , ako si niekto vzdelanie kúpi a ja sa poctivo učím.
a pred súkromnými nemám predsudky.