@ragdoll chápem, len viem ako to funguje v takej predajni, ako prvé ti ponúknu to, čo je drahšie... priateľ robil v takej predajni a chceli predať nekvalitnú a predraženú skrinku (bola totiž transformers) a predavač v takom prípade využije zákazníka, ktorý netuší o čo ide... priateľ sa pred zákazníkom prekecol, že mohol za tú cenu mať silneší PC... nakoniec ten transformers aj tak predali a potom ho vedúci zjazdil, že tú skrinku už dlho trebalo predať, lebo nikto ju nechcel...
ono, starká môže byť spokojná, ale kde máš istotu, že na danej predajni nebol buď rovnako silný lacnejší pc alebo silnejší pc za rovnakú cenu?
@smajdalf jasne ze aj ja riesim parametre ale ked uz tak budem vyberat z konkretnej znacky ... a Apple je podla mna iba imidzofka ktora je dost predrazena..
@daydreamaway Toto si tu nemala pisat teraz mozes ocakavat nalet supov, ktori sa budu silou mocou snazit dokazat ti, ze si len obycajna ovca a mylis sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ono, starká môže byť spokojná, ale kde máš istotu, že na danej predajni nebol buď rovnako silný lacnejší pc alebo silnejší pc za rovnakú cenu?
neviem v com by to malo byt horsie ako hentie vyssie spomenute, ja som spokojna.
ale aha, zazrak!