@mrcionka : ja tým novým filmom proste nejak neviem prísť na chuť, dá sa na nich zasmiať, ale beztak som si skoro cvrkla od šťastia, keď naposledy vyšla tá najnovšia disneyovka
ale z uvedených mám rada Up!, bola to fakt prdel a bolo to úplne úžasne naivné
@nihili ...ja mam najradsej Dobu ladovu, ale Up je asi druhy naj... Lebo aj ked je to cele take nerealne, ale ta podstata je krasna a konecne to je aj pribeh, v ktorom sa da najst aj nieco viac a nielen sa na tom smiat
Ako nic v zlom proti animovanej klasike (uz spominany Disney a tak), ale SHREK je skutocne bezkonkurencny . (Aspon v style humoru sme sa nasli.) Ale aj Ratatoule je krasny, tam sa mi velmi paci ten styl, proste krasa. Doba Ladova je tiez OK, ale iba jednotka. Auta su super namodelovane (!). Madagaskar je tiez elita, ten pribeh .. Na Loveckej Sezone som sa strasne smiala, tak aj na niektorych pasaziach zo Splachnutej a Up! som este nevidela (!!). Pan vcielka ma oslovil najmenej a Hlada sa Nemo je sice fajn, ale mam proste oblubenejsie kusky.
Ja mám rada Mŕtvu nevestu napríklad ... a potom z tých hore vedie Shrek a Madagaskar. čo sa týka starých disneyoviek som vždy absolútne milovala Ariel a potom Krásku a zviera
@flussica ...ako vidim rozpravky mas rada, tak up si pozri, to fakt stoji za to je tam obrovsky farebny vtak a volaju ho Kevina, to je dokonala postavicka ale nebudem ti viac prezradzat nasmejes sa
Spongebob squarepants movie... na tom sa vzdy inak bavim (a to som ho uz videla tritisic raz).... ale ani tie hore spomenute nie su zle (Auta, Doba ladova, Shrek 1, Nemo)
@mrcionka To si ma odhalila, mam . Ale teraz uz tiez tak trochu i z profesionalneho hladiska. Vzdy si musim animak pozriet dva krat - prvy krat preto, aby som si uvedomila, ako sa robil. A druhykrat preto, aby som si ho mohla dokonale uzit ako nekriticky divak . Na Up! som chcela ist do kina, ale v poslednu chvilu plan padol, tak len cakam, kedy sa mi to dostane v nejakej digitalnej podobe - samozrejme uz sa tesim .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
beztak som asi decko ešte tej starej doby, mám rada kreslené animáky, a najsamlepšejší animák ever je Posledný jednorožec
ale z uvedených mám rada Up!, bola to fakt prdel a bolo to úplne úžasne naivné
si to priam šalamúnsky vyriešil
@mrcionka ja viem preco som napisal co som napisal..
v prvom rade som strasny..
az v druhom fanusik rozpravok
Jednoducho jsem blbej burák...
a potom sa mi páčilo aj UP
inak mám najradšej asi corpse bride.
.A potom všetky tie anime , ktore sa mi nechce menovat, ale napr Full metal alchemist.
A velmi sami pacili aj tie animovane casti v The Wall
A z uvedenych Hlada sa Nemo
Tim Burton, 1982.
milujem rozprávky a som ich ochotná kukať každé ráno v telke s kakvom a detskou výživou
všetky z uvedených!
Tak nádherné dievča v animovanej rozprávke, ako bola ona, som ešte nevidela a asi už neuvidím.
A potom Burtonovky.