viem ze to niesu zdaleka vsetky styly, a takmer vsetci ovladaju a pouzivaju stylov viac, ale podla mojho nazoru to je takto najjednoduhsie zadelene do koloniek, ktory styl pouziva dany herec najcastejsie...
ja osobne som zostavil ten rebricek takto, lebo je to mojich 9 naj stylov a bojovnikov..desiatku uzatvara (ale nie na konci radu) ninjutsu (Sho Kosugi) ale potom by som nemohol dat "ine".. :/
@21 mma je bojovy styl (mixed martial arts - zmiesane bojove umenia) je to zmes bojovych stylov, vatsinou box, kick box, taekwondo, jujutsu).. Je to styl postaveny na uderoch, kopoch a grapplingu, co je boj na zemi pri ktorom pouzivas paky na klby pripadne ine chvaty, ktore su dost bolestive a donutia protivnika vzdat sa (poklepanim dlanou na zem, alebo priamo na supera).. Ale miesane mozu byt aj ine styly, aj escrima kali je svojim sposobom druh mma, je to mix stylov ako karate, taekwondo, jujutsu, wing chun, aikido.. Takisto jeet kuno do, styl co vyvinul Bruce Lee je postaveny na zmiesani kung fu, wushu, qigong a wing chun..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale myslím, že MMA asi nebude bojový štýl.
No, možno sa to tak dá nazvať, ale potom by sa dala bojovým štýlom asi nazvať aj bitka v krčme, napríklad.