Z Beetlejuice som ako krpatá mala stranšú traumu a mala som z toho hrôzy až dokým som to pred pár mesiacmi nevidela znova a zistila, aká to bola kravina.
mam rada aj mrtvu nevestu, taka vtipna hororova rozpravocka ale edward je bezkonkurencne najlepsi. charlie a tovaren... sa mi nikdy moc nepacila, ani ospala diera nie je moja oblubena. ale zas sweeney je dobry...
fuu tazke rozhodovanie.. lahsie asi bude napisat, ze najmenej sa mi pacil Sweeney Todd (cim ROZHODNE nechcem povedat, ze sa mi nepacil)... osobne je u mna the best corpse bride
a posledne som videl Ed Wooda a zanechalo to hlboky dojem a Mars utoci je tazka smieska
edwardov a beetlejuice nepotrebuje komentar.. ak clovek nevidel, tak nikdy nezil
Jejda,to neviem povedať, ale veľmi rada by som si pozrela Beetlejuice. Pametám si, že ako malá som ho párkrát videla, ale odvtedy už vôbec, ale páčil sa mi.
Apropo, pred tým, ako som si všimla túto anketu, tak som si do albumu pridala pár obrázkov Jacka Skellingtona...
Sweeny Todd - Čertovksý holiš s Fleet street bála so sa
Nightmare before Christmas pekne
Chalrie a továreň na čokoládu čokoláda čo ine dodoať
Nožnicovoruký Eduard chytilo ma to za srdiečko...
jednoznačne Nightmare before Christmas on to síce vlastne nerežíroval, ale je to veľmi pekný milý príbeh a je to krásne spracované vizuálne na druhom mieste je u mňa Sweeney, to je úplná genialita... a Corpse Bride, ktorá tu vyhráva, sa mne osobne príliš nepáčila, tiež je síce úplne geniálna vizuálne (hlavne ten rozdiel medzi svetom živých a mŕtvych je parádne spravený), ale dejovo to bolo dosť slabé podľa mňa, veľmi prevídateľný klišé príbeh... Ed Wood bol super, na tom som sa bavil, Charlie by bola pekná rozprávka pre deti, keby v nej neboli niektoré príliš vyšinuté prvky, ale inak super, Edward sa mi nepáčil, hoci skvelý nápad, Ospalá diera nemala chybu, Beetlejuice sa chystám pozrieť a ostatné som nevidel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
hlavne že tam hrá Johny Depp
a posledne som videl Ed Wooda a zanechalo to hlboky dojem a Mars utoci je tazka smieska
edwardov a beetlejuice nepotrebuje komentar.. ak clovek nevidel, tak nikdy nezil
Apropo, pred tým, ako som si všimla túto anketu, tak som si do albumu pridala pár obrázkov Jacka Skellingtona...
Najbližšie sa chystám pozrieť Bif Fish a Charlieho tovareň na čokoládu.
Nightmare before Christmas pekne
Chalrie a továreň na čokoládu čokoláda čo ine dodoať
Nožnicovoruký Eduard chytilo ma to za srdiečko...
ale atmoška je jednoznačne najlepšia v SLEEPY HOLLOW !