Porovnaj si obe v ruke a sám sa rozhodni, mne stačilo 10 sekúnd mať v ruke S3 a už mi z nej bolo na ryhanie, ten ohybný plastový kryt a.k.a. magnet na odtlačky ma odradil. Hral som sa aj s Note 1 a spracovanie bolo lepšie. (no najviac som spokojný s vlastným One X, dnes by som kúpil buď HTC One alebo Note2)
@77hanes77 jj aj moj ho ma ale vyzera to celkom dobre...len to ma jeden velky problem...su tam KURVA MOC vidiet vsetky odtlacky prstov...dokonca aj tie ktore tam este len pribudnu
@kosmiklove Tie odtlačky by som ešte prežil .. ale keď sa ten debo vyšmykáva z ruky, tak to už vie človeka nasrať p.s Mám Galaxy S3 mini a aj môjmu známemu, ktorý má S3 veľký, tak aj ten sa občas šmýka v rukách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
myslím, že samsung luc.ka zatiaľ ešte neexistuje.
@luc.ka "tácku alebo obranný štít"
@tryffanya lucka netrapos
To je ako či sa daš obesiť alebo udusiť.
@77hanes77 mne sa nejak nesmyka ale to bude asi tym ze na jednu ruku je privelky
Sa spýtaj Zuzky aké ja prirovnania používam.
mne tie rozmery proste strašne prekážajú
sice sa mi smykal z ruky lebo ma tenky a blby tvar na drzanie, ale kupil som si puzdro a uz je to vpoho
@dievcatko13
@paolo17 Ja prosím pekne volám z tehly menom Samsung GT B5722
Btw keď si spominala sgs4 tak som čakal niečo lepšie a nie hentaky piece of shit
@dievcatko13 Zuzu však mám divné prirovnania?
Nekupoval som ho v Obchode, ale v bazarovom obchode.
Asi 1rok pouzivany pred tym , s cenou ~ 380 Euro.