Ahoojte , kto by mi vedel poradiť ohĺadne mobilu Lenovo Vibe K5 a Samsung Galaxy J5 , že ktorý je lepší z týchto dvoch čo sa týka výdržou baterky , predného fotoaparátu a tak ktorý by ste mi celkovo doporučili . Ďakujem
V nadpise sa pýtaš, ktorý by sme si my vybrali, ale v texte ktorý máme tebe doporučiť
Galaxy J5 2016 naozaj vyšiel, ale kedže mám úplne všetko od Lenova tak ja by som si vybral ten druhý
Ja mám Samsung a som maximálne spoko Jedine odporúčam ... ja som kupovala na hej a kamoška mi poradila zľavu na : » www.zlavove-kody.sk/hej-sk/... takže za to, čo som ušetrila som si kúpila obal
Lenovo, skús na Okay.sk .. tým najznámejším obchodom neverím, nemám s nimi dobré skúsenost . Tiež tam máš zľavu zo stránky » www.kuponyzdarma.sk/okay-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Galaxy J5 2016 naozaj vyšiel, ale kedže mám úplne všetko od Lenova tak ja by som si vybral ten druhý