Ktory film najviac neznasas ? ci ta upne nebavil ?
ja upne neznasam film teda z tych co som videla lebo z tych co som nevidela sa neviem rozhodnut ...... tak urcite stoparou pruvodca po galaxii ci ako to bolo totalna hovadina podla mna nezabite ma ak sa to niekomu pacilo ale mne teda urcite nie skoro som
Hm, tie Slovenské, České a Československé (hlavne tie staré okr. Pelíšiek) a ešte to...ako sa to volá a Pilcherovky a tie romantické blbosti a HSM to je totálna blbosť!
Jediný pri ktorom som temer zaspal bol Most osudu, ale neni to to najdebilnejšie čo môže byť, ja také filmy nevyhľadávam Ak vidím väčšinu ľudí hodnotiť film zle, tak ho väčšinou pozerať nebudem, páč sa mám rád no..
cierny jastrab zostreleny... sedela som na tom v kine vyse 3 hodiny, cely cas sa tam zabijali a na konci napisali, ze zomrelo 11 americanov (ci tak nejak) z kina som odchadzala s tym, ze ked uvidim este jedneho vojaka, tak budem zabijat aj ja... a mili vojacikovia mali akurat vtedy vychadzku a vsetci boli na pesej
a walk to remember, ktory ma prinutili pozerat. dokonca som to musela pretrpiet dokonca.
potom neznasam vsetky tie pilcherovky, steelovky a lundstremovky. tiez nemam rada hlupe hollywoodske teenagerske komedie, ktore su na jedno kopyto, rovnako ako aj akcne somariny so schwartzenegrom, segalom, the rock, a inymi typkami, ktorych ani nepoznam.
rozamulde pilchner....a jeden čínsky film ako väčššinou sú tie stou tématikou celkom zaujímavé isto lepšie ako americké romantické komédie... ale jeden mal vyš troch hodín a po dvoch a pol hodinách sa mi stále zdalo že som len v úvode...niečo ako tiger a drak alebo tka nejuak...ale uviazlo mi to v pamäti
bola som na prázkach teraz a tam u nich stále beží disney channel takže.. cheetah girls (ja tak nezvyknem hovoriť ale je to sračka) nikdy som nevidela tak otrasný film.. spievali tam pudlovi ktorý padol do kanála a on vyliezol
óóó a ešte Date movie ale to na disney channel nedávali
jasne tie anglicke a nemecke romanticke fakt nemusim stale o tom istom to je tak pre moju babku a mamu ale pre mna nie no mozno ked budem taka stara tak sa asi uchylim aj ja k tymto hroznym chvilam ale budem dufat ze nie....
a ties cinske moc nemusim to nie ale ako ktore zas ale tie stare cinske a este s Chenom moc nemusim .......
vojnove zasa ako ktore no ale westerny tie nenavidim aked v telke davaju blbeho Vinetua och a rodicia sa za tym idu zblaznit mna ide rostrhnut...........
@hetfield kvoli tomu, ze chlapci chceli ist velice do kina, tak nas s kamoskou vtiahli a ked sme prisli do mesta, tak v jednom kine davali to, co uz vsetci videli a v druhom toto a kedze chlapci chceli ist do kina a bolo im jedno na co, tak sme isli na toto, bez toho aby ktokolvek z nas vedel, co je to za film, kebyze viem, tak nejdem
nechaj to tak, dobre? proste som na tom bola a nepacilo sa mi to, kazdy ma iny vkus, neviem preco sa tu vsetci navazaju len do mna? ja sa do nikoho nenavazam za to, ze sa im nepaci to iste ako mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
konkrétny film ma momentálne nenapadá
potom neznasam vsetky tie pilcherovky, steelovky a lundstremovky. tiez nemam rada hlupe hollywoodske teenagerske komedie, ktore su na jedno kopyto, rovnako ako aj akcne somariny so schwartzenegrom, segalom, the rock, a inymi typkami, ktorych ani nepoznam.
óóó a ešte Date movie ale to na disney channel nedávali
a ties cinske moc nemusim to nie ale ako ktore zas ale tie stare cinske a este s Chenom moc nemusim .......
vojnove zasa ako ktore no ale westerny tie nenavidim aked v telke davaju blbeho Vinetua och a rodicia sa za tym idu zblaznit mna ide rostrhnut...........
nechaj to tak, dobre? proste som na tom bola a nepacilo sa mi to, kazdy ma iny vkus, neviem preco sa tu vsetci navazaju len do mna? ja sa do nikoho nenavazam za to, ze sa im nepaci to iste ako mne
Včera to dávali.
Jednoducho hrôza.