pulp fiction je pulp fiction... pulp fiction je nenahraditeľný iným názvom Jackie bola nudnejšia trochu, v Reservoir Dogs bol najlepší scenár, čo som kedy videla, počula, zachytila... soundtrack má najlepší Kill Bill a Jackie
oprava, je to v moznostiach, ale kto DOBOHA pouziva tak CHUJOVY preklad tak mnohoznacneho originalneho nazvu? A kto to pod takym odveci nazvom pozna? Toto je ako flusnut americkej filmovej kulture medzi oci!
To potom Pulp Fiction treba napisat ako Predstava mokrej buniciny, no akoze nejaka spravodlivost v kazeni nazvov predsa musi byt....Ked skurvit jedno, tak aj druhe. Ale som sa pekne rozohnila, netreba ma brat vazne, pokojne staci ignorovat.
nesalia ja som tiež myslela, že to budú tí gauneri, ale nebola som si istá, tie slovenské názvy... to je ako s názvami rastlín a zverov, treba hovoriť pôvodnou rečou, teda latinčinou v tomto prípade, neviem prečo, ale reservoir dogs mi ešte aj pripomína moje naj obdobie zvané terény na výške, dokolečka som si púšťala jeden song z filmu vtedy
a čo jackie nikto nevidel? tiež cvoknutý film, len trochu fádnejší, tá ženská bola taká decentná, že sa aj tarantino stal opatrným za to soundtrack je svinsky dobrý.....MMM STREET LIFE!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja som videla len Kill Bill a Pulp fiction,ale nepamatam si to bolo daavno,a nevidela som to cele Kill Bill sa mi pacila
Vlastne kill bill som pozeral asi 10 minút a môžem povedať že to bola riadna pi.ovina. (sorry za výraz)