Hm... Film to bude asi "Angus, thongs and perfect snogging" (nenormálne veľa krát s dabingom a ešte viac krát v origináli) a seriál pravdepodobne "The O.C." (to som videla všetky série 4-krát). A potom nasleduje hneď "Prison Break", ktorého všetky tri série som videla 3-krát.
Simpsonovci, MASH, Priatelia, Frasier, Krok za krokom, Buffy, Skola zivota, Zaklinac + vsetky tie stale sa omielajuce serialy a sitkomy
a
Slnce, seno..., Harry Potter (pri tom sa mi najlepsie uci na skusky, neviem preco ), Philadelphia, Duna, Deti duny, Kolja, Zelary atd. no, nepocitam to kolkokrat, ist je ze to bolo vzdy viac ako 10x
Fantóm Opery, veľa, veľa krát... Keď som bola trošku mladšia tak Cez noc tridsiatničkou, to si pamätám že jednotlivé scény som vedela naspamäť a po 30x som prestala rátať...
Pulp Fiction, nespočetne veľa krát a stale ma to neskutočne baví a Desperáda, tiež minimálne 50 krát...a zo seriálov Gilmorky, každu časť minimálne dvakrát a Bing bang Theory detto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Black Books aj tak 10-20 krát
Sex and The City tak 5 krát. (seriál)
a z filmov som videla Trainspotting nespočetne krát.
The Lord of the Rings ... neviem spocitat
Clerks ... 8x
Clerks 2 ... 15x
The Shawshank Redemption ... neviem spocitat
The Big Bang Theory ... mozem dookola stale
Black Books ... detto
je toho proste veľa
a
Slnce, seno..., Harry Potter (pri tom sa mi najlepsie uci na skusky, neviem preco ), Philadelphia, Duna, Deti duny, Kolja, Zelary atd. no, nepocitam to kolkokrat, ist je ze to bolo vzdy viac ako 10x
a zo seriálov IT Crowd a Black Books
A seriál? Asi Priateľov
návštevníci 2..... viac ako 60x
mrázik......16x
spongebob......jednu časť som videla už 10x
Remember Me.....5x
Karate Kid........9x
The Last Song.....14x
Vegas Love.....20x
- "Asterix, Obelix a Kleopatra" - cca 80x
- "Slunce, seno, ......" - cca 20x
SERIÁLY:
- ´Allo ´Allo - cca 30x
- "Little Britain" - cca 30x
- "The Catherine Tate Show" - cca 30x
HIMYM - veľa
Two and a half men - dosť veľa
filmy: Rychlo a zběsilo 1-4, Príbeh žraloka, Kuriér 1-3, Let´s dance 1-2, ....
seriály: IT Crowd (asi 10-krát všetky série), The Simpsons, Sex and the city, ...