Ahojte, ktorý film by si podľa vás mal každý človek aspoň raz v živote pozrieť? Možno kvôli tomu aké pocity vo vás vyvolal alebo kvôli tomu, že o čom bol... Môžte aj kľudne napísať prečo sa vám páči.
Pozri si nejaký rebríček "najlepšie filmy všetkých čias" alebo "filmy, ktoré musíte vidieť" a tu daj pokoj. Ale keď chceš nejaký individuálny názor, nech sa páči, len potom nechoď plakať do kapusty. Za mňa The Shawshank Redemption, Schindler's List, One Flew Over the Cuckoo's Nest, Forrest Gump, The Godfather.
pozri si filmy z južnej Indie (nie bollywoodske), sú fakt super. napr. Kabali. Je to niečo ako tamilský James Bond, ale lepšie.
inak som recently videla Učiteľku a páčilo sa mi!
- Shawshank Redemption - koment netreba
- Carlitova cesta - z podobneho sudka ako Leon, akurat zo subjektivneho hladiska este ovela emotivnejsi
- Doktor Zivago (dvojdielny) - najlepsi film vystihujuci desivu rusku realitu zaciatku 20. st. neruskej produkcie. Kto na konci neplace, je vazne tvrdas.
- Zelary - skvost stredoeuropskej koprodukcie a na nase pomery vynikajuci soundtrack
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Nedotknutelni - Lebo aj na vozíku možno fajčiť weed
James White-tiež
Whiplash- to tiež, ale je to hlavne moja srdcovka
inak som recently videla Učiteľku a páčilo sa mi!
Ale aj život nie je krásny je fajn...
- Carlitova cesta - z podobneho sudka ako Leon, akurat zo subjektivneho hladiska este ovela emotivnejsi
- Doktor Zivago (dvojdielny) - najlepsi film vystihujuci desivu rusku realitu zaciatku 20. st. neruskej produkcie. Kto na konci neplace, je vazne tvrdas.
- Zelary - skvost stredoeuropskej koprodukcie a na nase pomery vynikajuci soundtrack
@kierkegaard
Ktory Janosik? Mame 4 ks.
Také do života.
banana.
Holidays (2016)
Tie fourth kind
Neon demon
Buried