Pink Floyd-The Wall, 21 grams, Donnie Darko, American Beauty, Trainspoting... Odporúčam... Zoradené podľa obľúbenosti....ale všetky sú to skvelé filmy...
Jumper. neviem prečo, na tom filme totiž nie je nič také výnimočné. super film je aj "Horšie než smrť" alebo "Drž hubu!". mám rada len málo filmov, ale tie, čo sa mi páčia dokážem pozerať aj niekoľkokrát...
jaj tak tych by boli stovky....ale take co mi teraz napadne: ohnivy ocean, mumia, pirati karibiku, kreslene veci typu doba ladova, madagascar, medvedie srdce a pod, lucky number slevin, 3:15 zomries, 9 hracu se smrti, chicago, zjeveni, sleduje ta vrah, lassie, zachrante williho , par parmenu, americky stvanci, bratricku kde jsi, telefonna budka, 60sekund.... ja mam vela oblubenych filmov
Ja mam velmi rada film zivot je krasny. je to velmi dojemne ako ten otec tvrdil svojmu sinovy ze koncentrak je iba hra a nakoniec umrel. a este mam rada kdo zabil kralika roggera? je to strasna blbost ale smiesna.
Gabriel, anjel pomsty; Constantine; The Rocker; Škola rocku; Pirati z Karibiku: trilogia; Matrix- trilogia; Pan prstenov: trilogia; Blade: trilogia a neviem este je ich vela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Batman,Spiderman,Hulk,Hellboy,Iron Man .. atd..
:o
JE toho vela na YT čo dodať som dotoho filmu uplne zalubený ..... super film fakt jednotka umna videl som ho asi 20x
Verejný nepriatel č.1 ... best movie
Seabiscuit skutocny pribeh maleho konika ktory dokazal vela
A obchodnik se smrti
modry blesk skela komedia alebo este borat
Kult hákoveko kríža
je ich dosť
big lebowski, easyrider
sú dva filmy, Verejný nepriateľ č.1 a Ver.nepr.č.1: Epilóg, tak sa pýtam, či´s videl oboje
ehm no ja som druhú časť nevidela... nebol čas a teraz som na to úúplne zabudla
Armagedon
Piaty element