Ja som videl prvé 3 takže hodnotiť nemôžem I keď z nich sa mi najviac páčila 1 Chystám sa ale teraz kúpiť si všetkých 7 kníh tak som zvedavý Knihy sú ale ževraj lepšie ako filmy(nemyslím len Pottera ale celkovo).
1 a 2 boli skor take rodinne filmy 3 bola super ale uz od 4 to dojebavali ja chapem ze tam nemozu dat vsetko co bolo v knihe ale oni tam davali picoviny co v tej knihe neboli a preto to bolo dost take...no...napicu
@najivna to je tak Ja napríklad mám len jednu knihu doma ktorá je sfilmovaná a to je Film Pre Psov....akože film to bolo niečo...grc...V knihe to ani neni hotel ale normálny dom Jediné zhodné ta boli mená Inak totálne niečo ale totálne niečo iné Filmy vedia tak dosrať a inak by to mohlo byť niečo super
Naposledy v trojke na mňa Radcliffe nepôsobil tak, že by som stúpila na ksicht; návrat v čase bol síce iný, než v knihe, no výborne urobený; celý film síce pôsobil typicky desne nízkorozpočtovo, no ako jediný si ho kedykoľvek pozriem v TV.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Naposledy v trojke na mňa Radcliffe nepôsobil tak, že by som stúpila na ksicht; návrat v čase bol síce iný, než v knihe, no výborne urobený; celý film síce pôsobil typicky desne nízkorozpočtovo, no ako jediný si ho kedykoľvek pozriem v TV.