videla som P.S Milujem ťa a okrem Butlerových pekných rúk na tom filme nič dobré nebolo, nemám rada romantické filmy a myslím že to bolo dosť blbo urobené, tie časti ktoré boli len sny alebo minulosť a tie čo boli reálne
a Ospalá diera ku tomu len toľko že Tim Burton a Jonny Depp sú zohratá dvojka a z toho nemôže vzniknúť nič hrozné
Z týchto som videl iba Terminal, aj keď dakde tu mám na DVD to 21 a Slumdog Millionaire či jak sa to volá, ale to som ešte nevidel a nejak sa ani nechystám
Hmm, Terminal nič moc, typický sladký film imho, teda netypický bol akurát tak prostredím v kerom sa odohrával a niektorými celkom aj vtipnými momentmi, ktoré aj tak boli skôr v prvej polovici..
videla som PS: Milujem ťa, už len kvoli Butlerovi ( ) ale dalo sa to pozerať,
potom z týchto som videla aj dokonalý trik - musela som to pozrieť na 2x aby som to pochopila xD ale to bude asi chyba vo mne, aa pačil sa mi..
aj toho milionara z chatrče, no moc ma nenadchol
aa možno aj tie ďalšie, ale filmy poznám skor pod anglickymi názvami a nechce sa mi teraz and tym rozmyšlať xD (ano, som v čudnom stave po včerajšej rozlúčke)
21 Oko berie - fajn, ale nebavilo ma to, neviem ci som to vlastne pozerala dokonca
PS Milujem ta - taka klasicka romanticka komedia, klasicki herci. ziadne velke umelecke dielo ale da sa to pozerat
Ospala diera - prvykrat som to pozerala uz strasne davno, este ako decko a vtedy sa mi to nepacilo. ale potom druhykrat to bolo lepsie. len sa to neda brat ako horor
Terminal - malo filmov s Tomom Hanksom je zlych...tento nie je
Milionar z chatrce - pacil sa mi, aj ked taka nadsena ako vela inych ludi som z neho nebola. ta koncova tanecna scena sa mi zdala strasne odveci ale az potom som sa dozvedela ze tanec je v bollywoodskyc filmoch povinnost
@xawa3933 veď v poho, len ty si napísala že si rada a prekvapená že ten film niekto pozná a tak som sa opýtala či sa ti tiež páči, ale ok, nechaj tak...
walrus jasne ze sa mi paci je perfektny .........ata hudba mas pravdu..........teda aj tie od U2 a ta Bono a Mila Johovicova je pekna ties vsetky su super............a vedela si ze je to Bonou film..?
Dokonalý trik aka Prestige je jeden z mojich najobľúbenejších filmov, P.S. Milujem ťa som najprv celé preplakala a potom presmiala (holt smúla, holka sa vo mne nezaprie), a potom ešte Ospalá diera, ktorú som nedopozerala lebo som zaspala... kurník. Ale bolo to tak divné až to bolo skvelé
z týchto možností som videla Ospalú dieru a Milionára zchartče. ale klikla som na Ospalú dieru, lebo je výborná. na rozdiel od toho druhého.... veľmi ale veľmi preceňovaný film, ktorý sa mi vôbec nepáčil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a Ospalá diera ku tomu len toľko že Tim Burton a Jonny Depp sú zohratá dvojka a z toho nemôže vzniknúť nič hrozné
Hmm, Terminal nič moc, typický sladký film imho, teda netypický bol akurát tak prostredím v kerom sa odohrával a niektorými celkom aj vtipnými momentmi, ktoré aj tak boli skôr v prvej polovici..
potom z týchto som videla aj dokonalý trik - musela som to pozrieť na 2x aby som to pochopila xD ale to bude asi chyba vo mne, aa pačil sa mi..
aj toho milionara z chatrče, no moc ma nenadchol
aa možno aj tie ďalšie, ale filmy poznám skor pod anglickymi názvami a nechce sa mi teraz and tym rozmyšlať xD (ano, som v čudnom stave po včerajšej rozlúčke)
a ešte aj 96 hodín som videla, dobrý film
PS Milujem ta - taka klasicka romanticka komedia, klasicki herci. ziadne velke umelecke dielo ale da sa to pozerat
Ospala diera - prvykrat som to pozerala uz strasne davno, este ako decko a vtedy sa mi to nepacilo. ale potom druhykrat to bolo lepsie. len sa to neda brat ako horor
Terminal - malo filmov s Tomom Hanksom je zlych...tento nie je
Milionar z chatrce - pacil sa mi, aj ked taka nadsena ako vela inych ludi som z neho nebola. ta koncova tanecna scena sa mi zdala strasne odveci ale az potom som sa dozvedela ze tanec je v bollywoodskyc filmoch povinnost
I ♥ U2
Okrem toho som dnes videla Dancer in the dark a mám nový najúžasnejší film
Inak z výberu som videla len The Prestige, tiež zopárkrát, úžasný mindfuck
21 Oko berie - Tiež dobrý.. Mám také rada..
Milionár z chatrče - .. tak dalo sa..celkom dobre...
a Slumdog Millionaire bol krásny film, aj som slzu vyronila a MIA paper planes - večná pesnička pre mňa, najlepšia
Po 1. je to od Tima Burtona
Po 2. jednoducho nemám čo dodať je to super