Ktorý filmový/ seriálový hrdina má podobné vlastnosti ako vy?
Ak nerátame nereálne ultra schopnosti, s ktorou filmovou alebo seriálovou postavou ste si najviac podobní? (myslím povahovo - nie herca, ale postavu a jej charakter)
Rád by som začal so svojim charakterom ale ešte si nie som istý, na koho sa podobám
myslím, že minule som sa dodedukovala k Rodneymu z SGA (teda odmysliac si to, že fyzika mi nezvykla ísť veľmi dobre, jedávam citrón a nevybuchla som polovicu slnečnej sústavy
až na to že nie som chlap, nie som ted a nežijem v ny a niesom architekt a nemam kamošov s menami lilly, marshall robin a barney, ale inak všetko sedzi.
Rae z My mad fat diary, Bridžitka z BJ
Thirteen Remy Hadley
Sam z Totaly spies Uz od destva. Ale to preto lebo sme sa so sesternicou hravali a ona ze som uplne ako Sam.
Mikey z QaF
postavy z disneyoviek sem nebudem davat, uz je to otrepane a nepodobam sa im ani tak ako som si namyslala. obcas ale vnimam trosku podobu s Milom a Jimom Hawkinsom, ale je to zanedbatelne zrejme.
Ale najviac som mala pocit suzvuku s Patrickom z Perks of being wallflower.
A s Bobby Singerom zo Supernatural!!!!!
Matt Garrity z Chronicle + s odklonom k introvertizmu Andrewa (tiež Chronicle) a s miernim všeobecným nadhladom Jona Ostermana z Watchmena (avšak už ako Dr. Manhattana)
humorovo asi Max z 2 Broke girls, stylovo Serena z Gossip Girl, povahovo nieco medzi Bellou z twilightu (nemusim moc ludi, vzdy si o sebe mylsim, ze si nieco/niekoho nezasluzim lebo nie som dost dobra, kebyze sa so mnou rozide frajer tak sa zrutim v lese a pocuvam possibilities) a robin z himym (mam v sebe cast ktora si jednoducho lepsie rozumie s chalanmi).
kokos
rozmýšľam už dlho ale ja fakt neviem
musela by som sa po kúskoch poskladať, ale myslím že tú naj časť mňa som ešte moc nevidela
ok takže
niečo z Lilly z HIMYM
niečo asi aj z Robin (asi ten humor)
Mary z Downton Abbey (jej povaha je asi to ako najskôr pôsobím na ľudí)
ale inak...
Anna zo Zeleného domu čo je vlastne tajné lebo to nik nevie lebo, pred ľuďmi to hrám na Mary
@nekompatibilna mna napadla ina, ale bolo mi jasne ze tu by tazko niekto poznal a uvadzal dik za vysvetlenie (nikdy som nebola az taky friends zavislak)
@marleymt omg byval som s tebou jednu dobu denne, sedi na teba skoro vsetko. detinske spravanie je len jedna z vlastnosti, okrem toho si kreativna, dost chytra a kus blazniva....tvrdohlava, scasti odmietajuca autority. maximalne rezervovana co sa tyka vyjadrovania skutocnych pocitov. komunikativna, super recnik, neviem co este. blondata.
@vsetkymenaboliobsadene hm, rezervovaná čo sa týka vyjadrovania pocitov? zaujímavé celkom. i keď to znie ako "pretvaruješ sa, ale nemyslím to v zlom"
ale asi hej no...ale v každom prípade, Jane nemá pud sebazáchovy, ja mám
@marleymt nie to znamena ze mas okolo seba nejaky stit ktorym si chranis svoje sukromie, intimitu/ neviem ako to nazvat...skratka ze ludia s ktormi si si neni blizka sa nemaju velmi mozonost tusit, co sa vo vnutri teba deje. a preto si bola pre mna sakra zaujimavy clovek, ked som ta spoznaval od westernu
a jane nema pud sebazachovy lebo jane je vymysleny keby nebol, tak by mal aspoň nejaky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
co uz, tot moja cesta
proste
všetkym
až na to že nie som chlap, nie som ted a nežijem v ny a niesom architekt a nemam kamošov s menami lilly, marshall robin a barney, ale inak všetko sedzi.
všetko
it scares me
cista ja ale ze fakt
@igorv no a?
Rae z My mad fat diary, Bridžitka z BJ
Thirteen Remy Hadley
Sam z Totaly spies Uz od destva. Ale to preto lebo sme sa so sesternicou hravali a ona ze som uplne ako Sam.
Mikey z QaF
postavy z disneyoviek sem nebudem davat, uz je to otrepane a nepodobam sa im ani tak ako som si namyslala. obcas ale vnimam trosku podobu s Milom a Jimom Hawkinsom, ale je to zanedbatelne zrejme.
Ale najviac som mala pocit suzvuku s Patrickom z Perks of being wallflower.
A s Bobby Singerom zo Supernatural!!!!!
a to som vytvoril totálne detailný profil teraz
rozmýšľam už dlho ale ja fakt neviem
musela by som sa po kúskoch poskladať, ale myslím že tú naj časť mňa som ešte moc nevidela
ok takže
niečo z Lilly z HIMYM
niečo asi aj z Robin (asi ten humor)
Mary z Downton Abbey (jej povaha je asi to ako najskôr pôsobím na ľudí)
ale inak...
Anna zo Zeleného domu čo je vlastne tajné lebo to nik nevie lebo, pred ľuďmi to hrám na Mary
@lemontreegirlyesyours - Zbožňujem Pandoru! Na nej som sa vždy nasmiala!
...rovnako ako všetci ostatní.
ale ženu neviem
(to bol super seriál)
aj @alex458 by sa s tebou mohla kamaratit
ale asi hej no...ale v každom prípade, Jane nemá pud sebazáchovy, ja mám
a jane nema pud sebazachovy lebo jane je vymysleny keby nebol, tak by mal aspoň nejaky.
podľa mňa existujú aj reálne nejakí ľudia, ktorí hrajú s nulovým súčtom a je im jedno všetko okrem jednej veci, ktorú chcú dosiahnuť a za tou si idú
Taká prazvláštna kombinácia Zare Destanova (Čierna mačka, biely kocúr) a Henryho Barthesa (Detachment)
» img.csfd.cz/files/images/fi...
Seriálový:
Niekedy