neee, henten samsung maju v tmobile ??? Mne sa nesmierne paci, a kamarat ho ma, je spokojny. Na aky program, a kolko stoji ??? Mne uz mesiac pisu ze si mozem ist pre novy telefon...
boze mat tak tvoje problemy.. zober si ten co sa ti viac paci ne? ja neviem na co ho budes pouzivat, tak ti neporadim, ak mi povies ze na telefonovanie tak ti poradim nokiu 3310, to bol telefon, a este k tomu aj snake tam bol ja osobne by som nechcel ani jeden z tych dvoch..
zober nieco na styl nokia 5000, volat to zvlada, spravy a e-mail tiez, budik, organizer a kalkulacku to ma, na net sa to pripoji. Ak ces nieco viac... no musel by si vediet, co chces... len keby si vedel co chces, nepytas sa na najekom divnom fore xD
ten LG ma moja sestra je naozaj fajn a ten druhy som teraz pozerala a naozaj okrem dizajnu mi nepripada iny su tam rovnake alebo aspon podobne funkcie...ale krajsi sa mi zda ten cookie a ocarila ma naozaj ta palicka ...zasuva sa na spodku telefonu je tam taka poskladana
ani s LG ani so Samsungom nemám dobré skúsenosti.... LG sa rýchlo kazí a Samsung má drble ovladanie.... Zober si Nokiu, to sú podľa mňa najlepšie telefony na trhu (zvlášť N a E serie (ja som im verný už zopár rôčkov, a práve sa šetrí na N96), keď nie Nokiu aj Sony Ericsson má zopár dobrých fonikov (napr. Esperia)
ten LG cookie je chujovina taká istá, ako ten samsung star... prečo? lebo LG má pomalý softwér, nereaguje to poriadne na dotyky a snaží sa hrať na iPhone... Samsung nie preto, lebo je to samsung a mobilné telefóny niesú ich silnou stránkou
ja som mal tiež dilemu, s tímito dvoma, no zobral som si SE w595, ktorý nemá dotykový displej, nieje to največia hitovka, ale to, čo dokáže, vie na 100%... filmy sa dajú pozerať, hudba ide, milión aplikácií...
jako ja mam LG KP500 Cookie kupeny v T-Mobile uz asi mesiac aj pol a zatial sa mi vobec nekazi ani nic mu nie je a vobec tam nemam to "ruzovy" napis T-Mobile
ja by som ako aj niektorí iný nešiel nič kupovať do tej firmy T-... radejí ist do O.. ceny hovorou su bezkonkurenčné clip je zadara a mobil čo tam po telefone pokial je začo volať a z čoho tak načo kupovať telefony novvinky a čo ja viem čo
ja si tiez budem vyberat novy mt, len cakam co budu mat v t-mobile nieco poriadne..tieto 2 co si vyberas su skoro to iste, lg ma len slabsiu bateriu...ak ti to pomoze kup si casopis bcmobil tam je recenzia o tom samsungu a aj ho porovnavaju s inymi
@keram Tiež by som brala skôr to LG, lebo Samsungy majú divné ovládanie, ak si kúpiš Samsung a nikdy si ho predtým nemal, je to také ako keby si nemal doteraz žiadny mobil a teraz by si dostal nejaký špičkový, moderný, dlho trvá, kým si prišiel na to, že ako ovláda, hlavne ked má kopu funkcíí.
Ovládanie LG sa veľmi nelíší od ostatných výrocov a tá značka mi príde celkom dobrá, ja mám od nich mobil už 2 roky, zatiaľ sa nekazí a som spokojná. Teda okrem toho, že ho už častejšie nabíjam, lebo odchádza baterka, ale to je po dvoch rokoch asi normálne.
"mesiac aj pol a zatial sa mi vobec nekazi", rofl, ja som mrtvy xDDDDDDDDDDDDDDD zmysel ma hovorit "mam ho desatrocie a pol a zatial sa mi vobec nekazi". 45dni vydrzi aj keby som po tom skakal a zozral ho pes xD (N3220 povalujuca sa niekde v dome bude mat 4 roky... alebo 5?, to je mobil, uz sa aj kupala a tvrde pady sa pocitaju v stovkach...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
zober nieco na styl nokia 5000, volat to zvlada, spravy a e-mail tiez, budik, organizer a kalkulacku to ma, na net sa to pripoji. Ak ces nieco viac... no musel by si vediet, co chces... len keby si vedel co chces, nepytas sa na najekom divnom fore xD
ja som mal tiež dilemu, s tímito dvoma, no zobral som si SE w595, ktorý nemá dotykový displej, nieje to največia hitovka, ale to, čo dokáže, vie na 100%... filmy sa dajú pozerať, hudba ide, milión aplikácií...
keď chceš niečo dotykové, tak jedine ajFón
Televízie od nich sú omnoho kvalitnejšie ako telefóny. Aj keď by si človek myslel že technika ako technika..
ThAk aE MuSiA ThAm bYtH ThRbLiEtHkY uuaa BoZhE ThO BuDe kRaSnUcQQe
O2
A urcite LG KP500 - ovlada sa celkom dobre a tiez uvazujem ze si ho kupim...
originálna odpoveď ne?
Ovládanie LG sa veľmi nelíší od ostatných výrocov a tá značka mi príde celkom dobrá, ja mám od nich mobil už 2 roky, zatiaľ sa nekazí a som spokojná. Teda okrem toho, že ho už častejšie nabíjam, lebo odchádza baterka, ale to je po dvoch rokoch asi normálne.
Len preto že to nie je taká populárna značka ako Nokia?
Mala som aj Nokiu, aj SE, teraz mám LG a s tým som najviac spokojná.
SE nevydržal to, že sa naň dostala kvapka vody, Nokie boli celkom fajn, len sú dosť drahé, veľa človek platí za to, že je to Nokia.