Rozhodne David. Dával do toho dosť energie. Matt mi príde kus nudný a celý Doctor Who už nieje podľa mňa tak dobrý ako s Davidom alebo Christopherom, hlavne kôli akémusi "resetu" (6-7 séria).
pri takejto otázke som prišla na alternatívnu odpoveď... Tennanta mám ako herca velmi rada, ma charizmy na rozdávanie a proste je skvelý...ale paradoxom je, že doctor who ktorého stvárnil, alebo mal stvárniť tak, tak tú mám najmenej rada... bol dosť arogantný, kopal do Tárdis a ....no ja neviem...ale tak čit ak bol super
Eccleston was absolutly fantastic! neviem k nemu nemôžem dať nijaké negatívum ale zasa bol iba 1 sériu...
A Matt Smith... hrá troška iného doctora, Davies odišiel, hlavnú taktovku drží už len Moffat... čiže si myslím že aj to za to trocha môže....a Matt je super! a 5. séria bola aj prvá ktorú som videla....tak moemntalne ked som si to tu tak napísala (čiže keďže eccleston hral len jednu sériu) dám Matta... ale nehlasujem ako za herca (lebo herc aby som dala Tennanta... je omnoho dlhšie na film. scéne a viac sa predviedol oproti mladučkému Smithovi.... ale zasa Tennanta ako doctora nammenej)
každý má niečo do seba, a vždy keď sa vymenili mi bolo strašne ľúto že sa vymenili a potom mi začal byť...ahem, sympatický aj ten nový, pri Smithovi to trvalo najdlhšie...ale dávam Ecclestona, preto, že som začínala od prvej série a teda som sa na seriál namotala vďaka nemu, a preto, že hral Doctora príliš krátko.
Jednoznacne David. Roztomily, energicky, najradsej by som bola, keby ho nemenili. Prvy mi bol vyrazne nesympaticky a na tretieho som si tiez dlho zvykala, lebo som si pamatala nechutny film s tym hercom a neustale mi ho pripominal. Na prvy a druhy a mozno aj treti pohlad na mna posobi jeho tvar trochu retardovane, ale teraz uz ho mam celkom rada i ked najnovsie diely su tak detinske, ze je to sklamanim.
@lawey Ano, s komornostou suhlasim, ale to, ze si zena vyklonuje svojho milenca, porodi ho, vychova ho ako jeho matka a sulozi s nim v zaverecnej etape a to vsetko v sialene spomalenom slede udalosti s dlhymi hluchymi scenami pred a po mi fantasticke neprislo. Mne ten film pride v konecnom dosledku ako nieco, co chce byt hlbokoumelecke, ale ostalo to len pri umysle, lebo sa to akosi nespojilo do niecoho viac. Eva Green tam vsak bola krasna, dopozerala som to len kvoli nej.
@divinatoire v tom je tá skvelosť toho filmu!!! Vykreslenie tej psychiky... Proste to tvarovanie psychiky pod vplyvom vnútorných (znovu objavená láska) ale aj vonkajších činitelov (klonovacia spoločnosť) .... a proste režisér chcel poukázať aj na túto problematiku klonovania
no tak na mňa to malo hlbokoumelecký účinok ale to je tiež, každý inak vníma takéto veci
@l1me v kazdej serii nie, ale je to dobre vysvetlene tím že tá postava sa dokáže regenerovať alebo ako keby znova narodiť takže tá zmena herca až tak nebolí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
!
pri takejto otázke som prišla na alternatívnu odpoveď... Tennanta mám ako herca velmi rada, ma charizmy na rozdávanie a proste je skvelý...ale paradoxom je, že doctor who ktorého stvárnil, alebo mal stvárniť tak, tak tú mám najmenej rada... bol dosť arogantný, kopal do Tárdis a ....no ja neviem...ale tak čit ak bol super
Eccleston was absolutly fantastic! neviem k nemu nemôžem dať nijaké negatívum ale zasa bol iba 1 sériu...
A Matt Smith... hrá troška iného doctora, Davies odišiel, hlavnú taktovku drží už len Moffat... čiže si myslím že aj to za to trocha môže....a Matt je super! a 5. séria bola aj prvá ktorú som videla....tak moemntalne ked som si to tu tak napísala (čiže keďže eccleston hral len jednu sériu) dám Matta... ale nehlasujem ako za herca (lebo herc aby som dala Tennanta... je omnoho dlhšie na film. scéne a viac sa predviedol oproti mladučkému Smithovi.... ale zasa Tennanta ako doctora nammenej)
som rada že som prišla na riešenie
no tak na mňa to malo hlbokoumelecký účinok ale to je tiež, každý inak vníma takéto veci