Poznám dvoch chlapcov... a aby vám bolo jasné mám 17.7 14 no jeden chlapec J má 15 rokov... už som sa sním stretla a je veľmi fajn no mam ho rada trošku je na seba zlý sa podceňuje a tak ale mam ho rada ale neviem či až tak...
@5 a jak to mame mi vediet? Ty kks sama to nevies a mi to mame vediet a este najvacsia kokotina je, ze chces taketo blbe rady..to jak ze ja sa tu spytam, ze co myslite mam si priatelku zobrat za zenu?
viete čo, ja mám dilemu, môj sused má 56 roKov a je Ku mne veľmi milý taK neviem či mám svoj 1 a pol ročný vzťah nechať taK a dať sa do Kopy s tým susedom, Keď on má taKé sexy fúzy, čo myslíte? budem ho mať radšej aKo toho svojho ,,starého"?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale inac ta chapem,lebo aj mne sa paci vwela ludi ktorych nepoznam a nebavim sa s nimi
ked ti povieme urob kotrmelce, urobíš kotrmelce?
ked ti povieme vyskoš z okna, vyskočíš z okna?
dievča, to nemyslíš važne
to musíš predsa ty vediet:p
on je lepsi!!
ser na toho tvojho, ne?
berem tvoj názor na vedomie a pôjdem za pánom P. Ktorý je mimoichodom ženatý ale mne to nevadí