ja radšej biely jogurt neutrálny a do toho si dám ananás, samo že čerstvý, jahody, terazky budu ribezle, maliny, čučoriedky a tak pod.
chémiu nejak nemusím, aspoň troščička sa ju snažim vyhadzovať z jedálnička...
"proteín získaný z dlhého varenia kože, šliach, väzov alebo kostí odobratých z hovädzieho a bravčového mäsa vo vode"
Tak to sa mi potom asi mýli s nejakým iným, na ktorom sa ten obal proste nedal normálne odleptiť
Kunin je jediný pravý termix ktorý si pamätám ešte ako decko a milujem ho dodnes, všetky ostatné mi chutia ako zle atrapy a teraz mam pocit ze si ho musím ísť kúpiť dik
Ja ich zas tak casto nejem musel by si mi dat vzorky a poviem ti iba viem ze nechutia rovnako...a ja led uz tak vanilkovy skor a tie sezamove keksy k tomu nebicko v papulke
Ťažko povedať, lebo všetky už stoja za hovno ...kedysi dávno, keď som bol malý špunt a žil v bezstarostnom dectve chutili termixy pre mňa omnoho lepšie ...veľa takýchto vecí sa zopsulo a nie je tak dobrá ako kedysi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
chémiu nejak nemusím, aspoň troščička sa ju snažim vyhadzovať z jedálnička...
@Marcello1111 jaj taak no to je pekne a ty si ho vyrobis doma a ananas dopestujes zajko ci ako vies ze je to bez chemie ?
Tak to sa mi potom asi mýli s nejakým iným, na ktorom sa ten obal proste nedal normálne odleptiť
Ale na druhej strane, existuje aj želatína ktorá sa vyrába z rias.
@Marcello1111 sak aj ja teba a co zase sa ti nejake vestecke schopnosti prejavili ? Ci ako vies