Keď som urobil len polovicu z toho čo som chcel? Niektoré veci z tej druhej polovice musím zistiť ako to urobiť, niektoré sa len posnažiť urobiť a zvyšné nemôžem urobiť vôbec a zároveň chcem urobiť. Teraz mám z toho urobiť priemer?
Ale keď to chápem správne, tak keď som mal dosiahnuť dnešný plán, tak som skončil na kroku Urobím to! s čistým svedomím. To že som to neurobil len znamená zlé plánovanie a nepriaznivé okolnosti, ale v princípe som to jednoducho neurobil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
tak tak
Myšlienku to má asi dobrá, ale je to hlúposť...
Keď som urobil len polovicu z toho čo som chcel? Niektoré veci z tej druhej polovice musím zistiť ako to urobiť, niektoré sa len posnažiť urobiť a zvyšné nemôžem urobiť vôbec a zároveň chcem urobiť. Teraz mám z toho urobiť priemer?
Bolo ich kopa a koncové statusy majú rôzne (to-do list mám permanentne dlhší, než na jeden deň).
Čo ste dnes dosiahli ....napríklad ja sa niekedy cez deň nedostanem až k tomu poslednému bodu, alebo neodvážim sa !
áno urobil som to...
Ale keď to chápem správne, tak keď som mal dosiahnuť dnešný plán, tak som skončil na kroku Urobím to! s čistým svedomím. To že som to neurobil len znamená zlé plánovanie a nepriaznivé okolnosti, ale v princípe som to jednoducho neurobil.
Ako to mám urobiť ?, Áno, urobila som to.
Ako to mám urobiť?
Budem sa snažiť!
Môžem urobiť!
Urobím to!
Áno, urobila som to (čiastočne)
Musím sa naučiť 6 tém na skúšku...
som si povedal...
teda vlastne dnesny plan bol zrealizovany