Ťažko vybrať jeden, ale medzi moje obľúbené patrí ,,a už mám v piči nervy zas", to celkom často používam, a potom ešte ,,hned zajtra idem žandárom povedať, že tu príde tragédia, aby vedeli!"
"Chren má štípať aby mi hlavu rozjebalo !",
"roztrhnúť ! Alebo autom zabiť alebo kiu mater kurvu",
"oni voľačo majú a nevedia čo majú",
"jebem orechy ! v teplákoch ako kokot "
z jedneho celkem dobreho clanku na chujovom webe, mierne upravene: «Ďalším vtipným momentom je „majstrova“ až konšpiračná paranoia asi najlepšie vyjadrená vetou „ja dám každému pokoj, a tu ti len do prieku robia furt!!!“ Meliško si vysvetľuje každú nepriazeň osudu ako cieľavedomé konanie tretích osôb proti jemu samotnému. (…) Tu prvý krát vystupuje ufrflaný a nekritický Meliško ako pravý syn svojho národa. Spomeniem si na neho vždy, keď počujem o tisícročnom útlaku pod maďarským jarmom a iné protivenstvá a polená hodené pod nohy holubičiemu národu.»
@lenuska175 tak ja ho tiež kategoricky odmietam nazývať „maestrom“ a podobne (čo-ako ironicky tak niekto robí), ale inak ma na jeho hláškach fascinuje to absurdné a zároveň autentické. viď aj @14
..keby ho nenahrávali / nezverejnili to na nete / nestal sa z neho meme a neboli by tzv meliškológovia, aj tak by ten človek iný nebol; alkoholikov a sekírantov je vlastne veľa, len málokto z nich má taký (tragi)komický prejav spopularizovaný na nete.
///ešte dve artistically memed hlášky starého a mladého sem hodím:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
"Chren má štípať aby mi hlavu rozjebalo !",
"roztrhnúť ! Alebo autom zabiť alebo kiu mater kurvu",
"oni voľačo majú a nevedia čo majú",
"jebem orechy ! v teplákoch ako kokot "
A aj ľudí ktorí ho považujú za hrdinu nemusím
..keby ho nenahrávali / nezverejnili to na nete / nestal sa z neho meme a neboli by tzv meliškológovia, aj tak by ten človek iný nebol; alkoholikov a sekírantov je vlastne veľa, len málokto z nich má taký (tragi)komický prejav spopularizovaný na nete.
///ešte dve artistically memed hlášky starého a mladého sem hodím:
"Ah eeh, ale je krasopisná!"
"Kde mám s týma páskame té modré gate?!"
"Rozjebau som si nos."
"Komu tam variiiiš?!"
A to je všetko
akože bol to degeš a nepovažujem ho za dákeho 'hrdinu', ale tie hlášky dakedy..