myslím, že samsungy sú pre teba najlepšie keď začínaš s dotykovkami ako vážne ja mám samsung s5230 star a určite to je na učenie ten naj mobil...A keď ti nepôjde a vyhodíš ho, neprídeš o tak veľa peňazí (ako myslím pri s5230). .
Samsungy a iné značky sú sračky, pokiaľ máš mobil v cenovej kategórií od 0-100 eur, určite nie top mobily ako Omnia 2 a Galaxy Spica, toto sú proste TOP mobily a jeden je nadupanejší ako druhý. Určite ich nemá toľko ľudí ako N 5530, preto ste s nimi iný ako ostatný. Wave má krásny AMOLED displej a množstvo funkcií na OS Bada, ale pokiaľ je možnosť, Galaxy Spica je špica
@lady7 za málo, ale pokiaľ máš možnosť si ho vyskúšať v predajni alebo u kamoša, určite to urob, to je najlepšia cesta k zblíženiu sa s budúcim mobilom
Nemusíš vedieť čo všetko má, aj tak nebudeš určite toho toľko využívať, no či sa ti páči farba a či si ho vôbec napraceš do vrecka, to by malo byť pre teba podstatnejšie ako nejaká špeciálna aplikácia
podla mna nieje Nokia 5230 az taka dobra.......bral by som tu Omniu.....ale teraz Orange ponuka velmi vyhodny mobil Nokia E52, vyborny pomer cena : kvalita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ten Orange-neviem čo- tieto mobily by som nebrala ani zadara...
Síce mám najradšej SE,ale keďže ten tu nemáš vo výbere, tak by som brala asi tú Nokiu -.-
Nemusíš vedieť čo všetko má, aj tak nebudeš určite toho toľko využívať, no či sa ti páči farba a či si ho vôbec napraceš do vrecka, to by malo byť pre teba podstatnejšie ako nejaká špeciálna aplikácia
» www.fony.sk/index.php?podst...