Ktorý operátor ponúka najvýhodnejší internet do mobilu?
Ahojte, ktorý operátor má momentálne najlepšiu ponuku mobilného internetu? Momentálne som O2 a používam balíček Extra s 1000Mb za 8 eur mesačne. Problém je v tom, že asi polovicu času chytám iba Edge, nie 3G, čiže nie je veľmi rýchly. Majú iní operátori v
Hlavne, HLAVNE! si nekupuj net od FunFónu, je to odrb, načítaš cez to málo vecí. Tuším len www:80, ani mailový klient, skype a niektoré stránky ti nepôjdu...
o2 má určite najlepšie pokrytie, lebo majú prenajaté vysielače od T-mobile plus aj vlastné.. takže lepšie nenájdeš.. s tým netom ti moc neporadím, ale čo sa týka volania a smskovania je určite bezkonkurenčné (a hovorím to objektívne, nepracujem pre o2 ani nič také, ale mala som pár školení
ja mam co sa tyka netu do notasu 7000 GB za 19€ po prekroceny sa iba spomali neplati sa nic a mam co sa tyka mobilu 1000GB za nevem kolko uz kukni orange.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
9c minuta, 6c sms, ak si dobijes za 10 evri kredit tak mas 15 dni net neobmedzeny a zdarma
Ale čo som počul tak internet do mobilu od 02 nieje zlý...