tretí,lebo už tretím rokom som sa učila na gympli všetko a nebavilo ma to a liezlo mi to na nervy,tak som bola celkom vďačná už vo štvrtom,že sa to obmedzilo len viac-menej na maturitné predmety
Všetky rovnako, nemal som ťažkú strednú. Pre mňa bol problém iba každoročne klauzury, či jak sa to volá, ani už neviem. Nedokážem veľmi rozprávať, prednášať pred ľuďmi, keď ich je viac.
2 rocnik na gympli bol najtazsi pre mna, 1 rocnik je este taka opakovacka zo zakladky a nabalovania novych informacii sem tam v druhom polroku, 2 rocnik kazdy jeden predmet nieco nove co na zakladke nebolo spomenute, 3 rocnik je uz taky lahsi, je toho menej a 4 opakovacka
Pre mňa zatím 1. ročník bol najťažší. Zvykať si na nových učiteľov ktorý učili oproti tým na základke inak.. vstávať ráno skôr a už som nemal školu tak blízko..
Ale najľahší bol 2. ročník.. Uplne pohodička v škole žiaden stres. Za celý ročník som doma neotvoril žiadnu učebnicu a známky som mal tak 1-3...
chodím na hotelovku a najväčší masaker je pre mňa tento posledný piaty..
lebo doteraz však prvý - tretí ročník varenie 5-3 hodín do týždňa, technika obsluhy 3-4 to boli také oddychovky, v treťom a štvrtom ročníku raz do týždňa prax a medzitým počas roka dvoj-trojtýždňové súvislé praxe.. proste pohoda lahoda.. aj predmety ako ekologia a takéto kktinky..
a teraz je to samá ekonomika, účtovníctvo, manažment, marketing, informatika a jazyky a už mi z toho jebe nič iné nerobíme len sa vkuse učíme a proste neni sme na to tak naučený!
a to ešte robím chvalabohu SOČku namiesto praktickej časti odborných predmetov.., ale ostatní spolužiaci čo musia ešte medzi učením riešiť manažovanie akcie (ples, stužková, banket, recepcia) a ešte popritom sa učiť na 6 hodinový účtovný príklad + učiť sa na vysokú.. fakt nezávidím, som na tom ešte relatívne dobre no
proste celé zle. neznášam tento rok
žiadny nebol najťažší, v každom bolo niečo aj ťažšie ale zase niečo aj lahšie... možno prvý bol ťažký len tým že nová škola , nový spolužiaci ale čo sa učenia týka tak žiadna extra zmena ....
druhý pre to, lebo som na rok "vypadla" z učenia sa, bola som na bilingválnom gymply a tam sme mali 20 hodín ruštiny týždenne, matiku, slovinu a nejaké chobotiny. Všetky ostatné predmety mi pribudli v druhom /bio, chémia, noska.../ a matika a fyzika bola v ruštine a bola som rebelka, ktorá šla hlavou proti svetu a jebala na všetko, čo sa len dalo okrem chlastu, ničnerobenia poprípade zlerobenia a mäkkých drôg. v treťom to pokračovalo, ale potom som si našla frajera a ten ma dal dokopy. teda, pri ňom som sa znormalizovala a konečne mi začalo záležať aj na škole a tak. a maturita vôbec nebola taká ťažká, pretože mi všetky tie hnusné prírodovedné predmety odpadli a ja som sa venovala tomu, čo ma naozaj bavilo a v čom pokračujem aj na VŠ.
tak kazda skola to ma inak, pre mna bol treti, lebo sme mali zatial este vsetky predmety (vypadli niektore az vo stvrtom), zacali na predmety, ktore pripravovali na maturitu, takze tym padom sme mavali 8 hodin viac krat do tyzdna a mali sme celkovo najviac predmetov za polrok za cele 4 roky, ale napiek tomu som mala vtedy najlepsi priemer 1,07
nejsom si istá, lebo v prváku mi dost dalo zabrat zvyknut si a matka na mna furt tlacila ze ma prelozi inam ak to nebudem zvladat.
a samozrejme posledny rok bol dost ujujuj. ale neviem, mozno teraz mi to tak az nepride ked uz som na vyske a neviem kde mam hlavuuuuu. ale asi ten piatak. neviem
lebo toho bolo po CH. a musela som písať ročníkový,priveľa chémie ,fyziky ,bioly ..bleh...a aj pomimo školy som mala veľa toho a nestíhala som sa učiť na všetky tie bleh veci
@simka1311no neviem co je na tom nepochopitelne mali sme predmety z ktorych som sla maturovat ktote ma bavili a nemusela som sa ani ucit poriadne a mala som najlepsie vysvecko Anzac tie roky :p
na našej škole asi druhý prvý bol ˇťažší ako zš ale väčšina bola opakovanie a v druháku je toho hrozne veľa tretiak sa už učiš prevažne maturitné predmety semináre a tak čo sa už aspoň zameriaš na niečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
potom som sa čím ďalej, tým menej učila a viac flákala.
najlepší bol pre mňa štvrtý
Ale najľahší bol 2. ročník.. Uplne pohodička v škole žiaden stres. Za celý ročník som doma neotvoril žiadnu učebnicu a známky som mal tak 1-3...
lebo doteraz však prvý - tretí ročník varenie 5-3 hodín do týždňa, technika obsluhy 3-4 to boli také oddychovky, v treťom a štvrtom ročníku raz do týždňa prax a medzitým počas roka dvoj-trojtýždňové súvislé praxe.. proste pohoda lahoda.. aj predmety ako ekologia a takéto kktinky..
a teraz je to samá ekonomika, účtovníctvo, manažment, marketing, informatika a jazyky a už mi z toho jebe nič iné nerobíme len sa vkuse učíme a proste neni sme na to tak naučený!
proste celé zle. neznášam tento rok
teraz nam polovica odpadla a je mi dobre
druhý pre to, lebo som na rok "vypadla" z učenia sa, bola som na bilingválnom gymply a tam sme mali 20 hodín ruštiny týždenne, matiku, slovinu a nejaké chobotiny. Všetky ostatné predmety mi pribudli v druhom /bio, chémia, noska.../ a matika a fyzika bola v ruštine a bola som rebelka, ktorá šla hlavou proti svetu a jebala na všetko, čo sa len dalo okrem chlastu, ničnerobenia poprípade zlerobenia a mäkkých drôg. v treťom to pokračovalo, ale potom som si našla frajera a ten ma dal dokopy. teda, pri ňom som sa znormalizovala a konečne mi začalo záležať aj na škole a tak. a maturita vôbec nebola taká ťažká, pretože mi všetky tie hnusné prírodovedné predmety odpadli a ja som sa venovala tomu, čo ma naozaj bavilo a v čom pokračujem aj na VŠ.
Teda ja som bola na osemrocku, cize sexta a oktava.
a samozrejme posledny rok bol dost ujujuj. ale neviem, mozno teraz mi to tak az nepride ked uz som na vyske a neviem kde mam hlavuuuuu. ale asi ten piatak. neviem
nostalgia