takze Fantom Opery- to uz z nazvu vypliva ze co to je takze kto ma rad operu tak si pride na svoje ....
Iluzionista to je nieco mysterizne a skvely film ktory sa asna konci vlasne rozuzli a clovek ostane v soku taky film sa proste musi zapacit
V moci diabla je zas nieco na stilu horor ale skutocny a fakt stasne hrozivy takze aj milovnici hororu najme takych o diabloch ci duchoch si pridu na svoje ja ich len mozem odporucit a ak sa vam ani jeden nebude pacit tak tak ma to nezabije ja len chcem dat typ na dobre filmiaby ste sa nenudili a sak si kuknite a urobte si vlastny nazor na ne moj poznate
7 zivoto je nieco zasa uplne ine je tam boles utrpenie laska odvaha smtok proste to co ma mat dobry film je to zazitok ho vidiet a neostane ani oko suche aspon tie moje bucali riadne (a sak ja sa rosbulim pri setkom )
Crash to je nieco podobne ale ti co maju radi filmi kde je viac pribehou naras a su navzajom vlastne poprepletane tak sa im zapaci tento skvely film
Push to je nieco neviem asi by som povedala ze akcne sci fi dost dobry film
Cista dusa to je podla sktocnej osoby nakruteny film a je o clovek ktory trpi schyzofreniou ale to od zaciatk neni jasne je to celkom zaujmavi a pekny film
Drahy John to je nieco zasa pre baby romantika aj ked nie as taka s uzasnym hapyendom ale pekny film
K-PAX to je ties sci fi ale troch inak tam musi pozorne clovek pozerat a bud ho to byvi alebo nie
kosh diky za typi Beabel som videla to je ties dobry film viac pribehou a poprepletane no take sa mi pacia skvely film ale ostatne pocujem prvykrat tak sa bdem snazit ich stiahnut
drahy john som sice nevidel ale zo zvysku urcite iluzionista, pre jedneho z mojich najoblubenejsich hercov a celkovo ma ten film tempo oproti zvysku...
síce som nevidela ani jeden ale čistá duša,bo každý vraví ,že je to pekný film. A keď mi kamoška vravela film v moci diabla tak som nemohla min.3 týždne spávať! (
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
P.S- A filmi z výberu sú podobne nie?
matii cista dusa je skveli film ale aj 7 zivotou si si dobre vybrala
hrniec12 tak to si na tom biedne chytro si nejaky kukni
magorka to iste radim ti si hned daco pozriet
insomnya sak ja viem mne sa pacia vsetky takze ja by som si nevedela vybrat jeden
videl som z menovanych vacsinu a K-pax ma oslovil najviac + ostatne (z tych, ktore som videl" su znamejsie ako toto
@blacktears Sakra!
filmoV!
zivotoV!
Iluzionista to je nieco mysterizne a skvely film ktory sa asna konci vlasne rozuzli a clovek ostane v soku taky film sa proste musi zapacit
V moci diabla je zas nieco na stilu horor ale skutocny a fakt stasne hrozivy takze aj milovnici hororu najme takych o diabloch ci duchoch si pridu na svoje ja ich len mozem odporucit a ak sa vam ani jeden nebude pacit tak tak ma to nezabije ja len chcem dat typ na dobre filmiaby ste sa nenudili a sak si kuknite a urobte si vlastny nazor na ne moj poznate
7 zivoto je nieco zasa uplne ine je tam boles utrpenie laska odvaha smtok proste to co ma mat dobry film je to zazitok ho vidiet a neostane ani oko suche aspon tie moje bucali riadne (a sak ja sa rosbulim pri setkom )
Crash to je nieco podobne ale ti co maju radi filmi kde je viac pribehou naras a su navzajom vlastne poprepletane tak sa im zapaci tento skvely film
Push to je nieco neviem asi by som povedala ze akcne sci fi dost dobry film
Cista dusa to je podla sktocnej osoby nakruteny film a je o clovek ktory trpi schyzofreniou ale to od zaciatk neni jasne je to celkom zaujmavi a pekny film
Drahy John to je nieco zasa pre baby romantika aj ked nie as taka s uzasnym hapyendom ale pekny film
K-PAX to je ties sci fi ale troch inak tam musi pozorne clovek pozerat a bud ho to byvi alebo nie
btw: k ankete Iluzionista je úplne božský film
darkkizz ties si si super vybrala nadherny to ver hej aj dnes som si ho kukla a tengeragd butler ach
-lebo bol tam krásny príbeh lásky
-nádherná hudba, z ktorej mám zimomriavky vždy, keď ju počujem
-milujem to prostredie, ktoré dýcha divadlom, operou, načančané, honosné
- a už len tie opozitá, kráska -zviera ... vzrušujúce
čo sa týka filmovovosti (réžia, kamera, výprava, obsadenie)
jednoznačne Čistá duša
ale Iluzionista bol skvelý vďaka hercom, najmä Nortonovi a podľa mňa sa im podarilo neupadnúť do sentimentálnosti, takže aj ten mám rada
Teda okrem Fantóma opery, čo bolo strašne, patetické, rozťahané, gýčové, klišoidné dielo.