Technický, keďže sa bude viac robotizovať výroba...
Humanistický, keďže v dôsledku robotizácie sa bude človek čoraz menej využívať na prácu vo fabrikách a bude upadať...
Prírodovedný, keďže sa človek bude častejšie dostávať do depresií, bude mu všetko jedno a tým aj príroda bude trpieť...
(jasné teraz ma všetci pseudoodborníci zdrbte)
taký, ktorý Vás bude baviť a naplňať a to je u každého individuálne. Nikdy nebudete dobrí v tom, čo budete robiť s nechuťou. Medina ma svoju minulosť, prítomnosť aj daleku buducnosť, preto tu ma vždy svoje miesto a mala by byť aj najlepšie platená, snad raz dôjde aj k tomu.
a mimochodom stale viac sa zisťuje ako nám ta technika škodí a čoraz viac ludí sa obracia práve k prírode a hľadajú sa alternatívne zdroje práve z prírody, začínajú sa stavať prírodné domy, pomaličky sa prestanú používať umelé, neprírodné materialy, ktoré ohrozujú naše zdravie, ako je už zakázaný polystyren, pre jeho škodlivosť a takto sa to bude dalej stupňovať. Ta technika tu bude, ale už sa hľadaju napr. zdroje paliv do aut tiež z prírody, ako cukr. repa, lebo príroda sa nám za tu všetku techniku nepekne odvdačuje, a ludia budu prinútení hľadať a vylepšovať a obraciať sa práve na ňu, takže si domyslíte, ktorý odbor bude mať uplatnenie ak nechceme úplne zničiť to, čo nám umožňuje život
no ale to ešte potrvá, ale pomaličky sa proti tomu bojuje, proti živelným pohromám, otepľovaniu a to sa inak neda ako žiť v súlade s prírodou a jej zákonmi
@9...mysticlady....pekne si to napisala , a vsetko je pravda až na jedno.A to že technicky smer tu bude vždy prevyšovat lebo práve vdaka technickemu smeru budeš moct jazdit autom pohananim vodíkom H, elektrinou vyrabanou možno z vodika tiez. Čiže konečny dosledok technicky smer bude vyuzivat poznatky prirodovedne a humanitne aby nam zlepsil život
opakujem, technika tu bude vždy, tým pádom ma technicky odbor uplatnenie, no uplatnenie nemá len technicky odbor a to sa snažím napísať, čiže by som vyberala podľa zaujmov, a podľa toho k čomu inklinujeme. A nie je umenie vybrať si odbor, ktorý je momentálne najviac platený, ale umenie je vedieť byť dobrý a presadiť v tom, v čom cítime, že nám ide.
A čo sa týka polystyrénu, nedávno to dávali v telke, a ešte predtým si to vydobili požiarnici, nesmie sa ním zateplovať, lebo tečie, ked je požiar
Ale aj tak som za medicinu, tie technicke typy treba tiež liečiť okrem iných aj vedecký, výskumný odbor, stavebníctvo, všetko je potrebné. Netreba sa preto pozerať na peniaze, kto chce, uživí sa tým, čo ho baví, prácou od srdca.
14. polystyrenom sa stale zatepluje, tym si mozes byt ista. Aj panelaky na mojom sidlisku su teraz zateplovane polystyrenom, a kludne si mozes aj vygooglit.
medicina ma samozrejme tiez uplatnenie, ale myslim ze financne ohodnotenie medikov je smiesne vzhladom na tie roky stravene nad tazkym studiom. Na slovensku zarabaju dobre mozno iba chirurgovia a zubary
stavebnictvo je tiez technicky odbor
a neviem ci sa da nieco nazvat "vedecky, vyskumny odbor", ved vyskum je vyskum a nie studijny odbor, mozes mat technicky, humanitny aj prirodovedecky vyskum
pocul som ze je v hite odbor metadrozonie....poznam chlapika ktory to skoncil ako jeden z mala na slovensku a prijali ho vsetkymi desiatimi do jednej nemenovanej firmy na poziciu riaditela...a dneska zaraba okolo pol melona na mesiac...co je myslim viac ako guverner nbs...a poznate tu pyramidovu budovu skoro v strede bratislavy blizko banky..? tak tam byva...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Humanistický, keďže v dôsledku robotizácie sa bude človek čoraz menej využívať na prácu vo fabrikách a bude upadať...
Prírodovedný, keďže sa človek bude častejšie dostávať do depresií, bude mu všetko jedno a tým aj príroda bude trpieť...
(jasné teraz ma všetci pseudoodborníci zdrbte)
no ale to ešte potrvá, ale pomaličky sa proti tomu bojuje, proti živelným pohromám, otepľovaniu a to sa inak neda ako žiť v súlade s prírodou a jej zákonmi
A čo sa týka polystyrénu, nedávno to dávali v telke, a ešte predtým si to vydobili požiarnici, nesmie sa ním zateplovať, lebo tečie, ked je požiar
Ale aj tak som za medicinu, tie technicke typy treba tiež liečiť okrem iných aj vedecký, výskumný odbor, stavebníctvo, všetko je potrebné. Netreba sa preto pozerať na peniaze, kto chce, uživí sa tým, čo ho baví, prácou od srdca.
medicina ma samozrejme tiez uplatnenie, ale myslim ze financne ohodnotenie medikov je smiesne vzhladom na tie roky stravene nad tazkym studiom. Na slovensku zarabaju dobre mozno iba chirurgovia a zubary
stavebnictvo je tiez technicky odbor
a neviem ci sa da nieco nazvat "vedecky, vyskumny odbor", ved vyskum je vyskum a nie studijny odbor, mozes mat technicky, humanitny aj prirodovedecky vyskum