Žiadny. Každého osobná vec, ako sa oblieka a čo počúva.
NENÁVIDIM tie trápne predsudky, keď je niekto oblečený trebárs inak, než všetci ostatní, tak sa nemôže tu na SR ani prejsť po meste, bez toho, aby naňho všetci ukazovali...
ja nechcem urazat nikoho kazdy si preferuje vlastny styl!! je to jeho vec ci bude mat vytahane gate v cernom uzke to je len ich vec a ich vlastny nazor takze tolko
vsetci aki tolerantni zrazu...mne vadi hip hop ako hudba, ako kultura a ako vsetko...aj ti vyznavaci dnb ci kieho oneho co sa obliekaju ako buzici...mam cest mat zopar takych spoluziakov...kokos...inak myslim ze je vsetko fajn..lážo plážo
musíte v jednom kuse do toho vŕtať ? toto je už fakt choré, minimálne raz do týždňa tu je anketa o tom, kto je najtrápnejší...a ja tvrdím, že najtrápnejší sú tí, čo súdia ľudí podľa štýlu obliekania (hudby, atď.). Amen
podla mna su trapny emaci a metalisty jedny uctievaju satana a kktiny druhy si rezu žily jak trupky v tovarny drbu hlavamy o zem to je fakt retardovane ale vecina hip hoperov su jebnutych ako rytmus a iny ja pocuvam len USA a CZ(potencial/ceknite profil a tam forum) a obliekam sa normalne z jemnim hip hop stylom
@swen prepac ale akym zazrakom sa ty opovazujes nazvat niekoho 15rocnym deckom.. čo si ty?? kto si ty??
ma na to rovnake pravo ako ty.. povedat si svoj nazor..
nevsimam si ta moc.. ale toto sa neda.. to vyhladavas konflikty a do koho sa pustit??
zamysli sa nad sebou.. ale poriadne..
a premyslaj 5krat predtym nez nieco odosles.. minimalne dvakrat si to skontroluje pre gramatiku /aby si mi nevytkol, ze som ti ju tu nevytkol ja/ a dalsie 2krat pre obsah co pises a koho vsetkeho sa chystas urazit..
a potom este raz. len tak pre istotu.. ci to fakt mozes poslat..
medzi nami.. i mna nazves 11rocnym deckom?? lebo to mam "v profile"??
@johnysheek a prestan sa tu hrat na boha!!! lebo tvoja reakcia teraz, bola uplna CENZUROVANE. ....a ked si debil, tak sa ani necudujem ze sa zastavas podobnich dementov.
@swen , johnisheek, napíšte adminovi tomasovi, on je taky mudry chalan, on vás rozsudi, čo sa tu kvôli kokotine drbete, zoberte si so mna príklad, s nikim sa nehadam , každemu dam pokoj a je mi dobre, tak mi treba, čaute chuliganiska.....filip
A clovek by tu dal normalnu diskuiu, kde sa naozaj da diskutovat a najde max 5 prispevkov. Clovek zalozi trapnu diskuiu a hopsasaaa cca 60 prispevkov. Ale hlavne, ze kazdy nadava na uroven. Fuuha..asi o tom napise dalsi "intelektualny" blog o stupidite Birdzakov
K teme. Ludia sa boja. Vy sa bojite a preto mavate obranne reakcie v style "ja som to a to a vsetko ostatne je shit". A pritom namiesto toho aby ste sa respektovali, brali hudbu dobru tu a tu, styl ten a ten. Kombinovali, zo vsetko si vzali to dobre, tak drbete na vsetkych okolo. Kvalita sa najde vsade, tak ako nekvalita a je jedno aky styl...
Ale aj tak vam to uplne zbytocne hovorim, kedze dnes sa tu este zalozi X for o tom "Co je trapnejsie", "Aku hudbu pocuvate a podobne".
A smiať sa na vas ma to uz nebavi, a nejako sa pohorsovat? Naco...
@swen Brali ste uz v skole niekedy gramatiku? Pripadne nieco na styl "ako pisat slusny diskusny prispevok?" Je take komicke ako ty oznacujes vsetkych naokolo za negramotnych obmedzencov (pricom ty nevies evidentne napisat ani jedno slovo bez gramatickej chyby) a urazas dookola, vsimol som si to pri viacerych diskusiach. Inak myslim si, ze v postoch 59 a 60 ktore povazujes za "vtipne" si absolutne nevystihol svet podla @johnysheeka . Prave naopak tym ze uplne zcestne a odveci utocis na jeho vieru, a pises same bezduche vety skor potvrdzujes ze nemas ziadne relevantne argumenty s ktorymi by si pracoval a mas zrejme pozitok z toho ze niekomu mozes nadat.
@swen Brali ste uz v skole niekedy gramatiku? Pripadne nieco na styl "ako pisat slusny diskusny prispevok?" Je take komicke ako ty oznacujes vsetkych naokolo za negramotnych obmedzencov (pricom ty nevies evidentne napisat ani jedno slovo bez gramatickej chyby) a urazas dookola, vsimol som si to pri viacerych diskusiach. Inak myslim si, ze v postoch 59 a 60 ktore povazujes za "vtipne" si absolutne nevystihol svet podla @johnysheek . Prave naopak tym ze uplne zcestne a odveci utocis na jeho vieru, a pises same bezduche vety skor potvrdzujes ze nemas ziadne relevantne argumenty s ktorymi by si pracoval a mas zrejme pozitok z toho ze niekomu mozes nadat.
@hereiam vies, je rozdiel medzi hiphoperom a hiphoperom aj ja sa povazujem miestami za hiphopera, no viem isto ze na mna neukazuju ludia prstom ze vyzeram ako trtko xD
@darkmanx chlapec si vtipny, radsej sa uc do skoly, lebo o realite nevies nic, lebo napisat nieco o hudbe ze je "odpad,fujjj" moze iba detsko ktore o hudbe nevie nic. ale ty nevies nic ani o styloch. ty si len hip hop pozer. keby si nebol pozerom,nikdy taku blbost (odpad,fuujj) nenapises.
@lordjogi kde pisem daco o gramotnosti?! nikde! aha...johnysheekou peto lizac, pocuj CENZURA, tam sa venuj ostatnym a nie mne a to co pisem. lebo si taki isty CENZURA ako tvoj kamarat, ktori nevie co od rozkose, tak provokuje a ripe absolutnymi kravinami. urazas jedine ty a ten CENZURA z nikom johnysheek, ktorii nic ine ani nevie...len CENZURA domna. dufam ze sa viac neozves, lebo moja nasledna reakcia bude...ako som vcera postrehol v jednej diskusii(k tym dvom co si tam nadavaly si samozrejme ani ty ani tvoj kamarat,ani n nenapisaly).....bez servitky......ved ked iny mozu tu veselo nadavat, a nikto im nato nic... tak............
tymto som nas "dialog" povazuj za skonceni.
ps. ked povazujes slovo CENZURA alebo CENZUROVANE za nadavku, tak si uplne mimo.
@depropex vtipny chlapec...ked zoberiem do uvahu vsetko co si kde na tomto webe popisal, vsetok cirkus ktorii bol okolo teba....pride mi absurdtne a maximalne komicke, ze TY sa tu ides vyjadrovat kumne. clovek by sa ta aj zastal...ale vydim ze.."za dobrotu,na zobrotu"...
@idea pravda, ....lebo styl nieje o nenavisti k druhim stilom,ale o respekte k druhim stilom. lenze tu mas kopec pozerou, ktori sa hraju na velkich hoperou, a nadavaju dookola, lebo "spravni reper" alebo hoper nadava podla nich. a potom to aj tak vyzera...15rocne deti v xxl veciach, len nadavaju a robia bordel.
@zajko30 kde sa kto hada? ja som myslel ze diskutujeme ale sam vydis, z cim on zacal domna. z uplne hlupostou...ja neviem, asi ma daco z hlavou ked tolko nespii ako minule pisal lebo to,co on tu predviedol, normalne clovek nespravy. alebo...mozno je nejaky hoper, a nedokazal stravit, ze som napisal,ze niekto, kto v 15 rokoch napise ze nejaky styl je "odpad,fujjj",a ze som mu nato napisal ze v 15 rokoch je este detsko, tak otom nic nevie....ze ho to natolko psychicky rozrusiii,ze tu zacne uplne ako psychopat mat histericki zachvat....tak nebude urcite normalny.
@zajko30 filip, som si aj vsimol, ze ked reagujem na jeho bludy, tak vzdy mu trva 2 dni, kim na to odpise asi musi ist za psychiatrom sa porozpravat,ako ma reagovat
@swen Ja mam na Emo taky isty nazor ako on, tiez si myslim ze je to odpad ale ked sa to niekomu paci tak prosim jeho vec, neberiem mu to. Namiesto toho aby si tu odporucal ostatnym aby sa nechali liecit by si sa mal zamysliet sam nad sebou co pises, posledna veta co si napisal johnymusheekovi svedci skor o tvojej hluposti a obmedzenosti
@lordjogi o hluposti a obmedzenosti svedci skor tvoj nazor na EMO. a aj tvoje neustale pchanie sa johnysheekovi do zadku,......ale nevadii, ja mam pre hlupakou pochopenie.
@swen Fuha...takze ked ma niekto iny nazor ako ty tak je hlupy a obmedzeny? Dost zaujimavy, rozhladeny a inteligentny postoj od teba Ty si fakt ten posledny clovek ktory tu ma co ostatnych oznacovat za hlupakov
@opinko vyjadrenia typu "odpad" niesu nazorom. za hlupakou sa daju oznacit takiii, ktory sa vyjadruju o druhych ze "odpad" a podobne. ale napriek tomu, som ta v komentari predtym,neoznacil za hlupaka, ked si sa v tom nasiel, gratulujem
ps. tam sa venuj svojmu "manzelovi" johnysheekovi,a nie mne a tomu co pisem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
Jaj aha,ty si hip hoper ...
Proste hip hop jednoznacne
NENÁVIDIM tie trápne predsudky, keď je niekto oblečený trebárs inak, než všetci ostatní, tak sa nemôže tu na SR ani prejsť po meste, bez toho, aby naňho všetci ukazovali...
každý nech sa oblieka ako chce, a nech si počúva čo chce
@darkmanx vydno ze o styloch nevies nic.
aha lebo pán odborník emo metal je odpad a ta hudba fuuuuj
ma na to rovnake pravo ako ty.. povedat si svoj nazor..
nevsimam si ta moc.. ale toto sa neda.. to vyhladavas konflikty a do koho sa pustit??
zamysli sa nad sebou.. ale poriadne..
a premyslaj 5krat predtym nez nieco odosles.. minimalne dvakrat si to skontroluje pre gramatiku /aby si mi nevytkol, ze som ti ju tu nevytkol ja/ a dalsie 2krat pre obsah co pises a koho vsetkeho sa chystas urazit..
a potom este raz. len tak pre istotu.. ci to fakt mozes poslat..
medzi nami.. i mna nazves 11rocnym deckom?? lebo to mam "v profile"??
1. ma 15! ja mam viac ako 15!
2. jeho detske nazori
3. konflikty vyhladavas jedine tak ty! prestan si ma vsimat!
4. urazit?! asi si debil, ked detsko je uteba urazka,,,,
5. este jedna tvoja takato reakcia namna, a uz si servitku pred usta nedam!!
1.v 15 rokoch uz nieste deti
2. "detsko" je urazka.
3. hip hip a podobne....je hudba,.....vsetko ostatne nie, je odpad,fuujjj.
4.je len jeden boh,a jeho pismo je svete...a ma meno johnysheek.
5. johnysheek je svetec,prehlaseny vatikanom za sveteho.
6. nieje pravda, je len johnysheek a jeho pravda.
......a na zaver.......v mene johnysheeka,johnysheekovej gramatiki , johnysheekoveho ducha a johnysheekovej pravdy...amen....
K teme. Ludia sa boja. Vy sa bojite a preto mavate obranne reakcie v style "ja som to a to a vsetko ostatne je shit". A pritom namiesto toho aby ste sa respektovali, brali hudbu dobru tu a tu, styl ten a ten. Kombinovali, zo vsetko si vzali to dobre, tak drbete na vsetkych okolo. Kvalita sa najde vsade, tak ako nekvalita a je jedno aky styl...
Ale aj tak vam to uplne zbytocne hovorim, kedze dnes sa tu este zalozi X for o tom "Co je trapnejsie", "Aku hudbu pocuvate a podobne".
A smiať sa na vas ma to uz nebavi, a nejako sa pohorsovat? Naco...
(Cest vynimkam)
hey mr. gangster! your pants are falling down
@lordjogi kde pisem daco o gramotnosti?! nikde! aha...johnysheekou peto lizac, pocuj CENZURA, tam sa venuj ostatnym a nie mne a to co pisem. lebo si taki isty CENZURA ako tvoj kamarat, ktori nevie co od rozkose, tak provokuje a ripe absolutnymi kravinami. urazas jedine ty a ten CENZURA z nikom johnysheek, ktorii nic ine ani nevie...len CENZURA domna. dufam ze sa viac neozves, lebo moja nasledna reakcia bude...ako som vcera postrehol v jednej diskusii(k tym dvom co si tam nadavaly si samozrejme ani ty ani tvoj kamarat,ani n nenapisaly).....bez servitky......ved ked iny mozu tu veselo nadavat, a nikto im nato nic... tak............
tymto som nas "dialog" povazuj za skonceni.
ps. ked povazujes slovo CENZURA alebo CENZUROVANE za nadavku, tak si uplne mimo.
@depropex vtipny chlapec...ked zoberiem do uvahu vsetko co si kde na tomto webe popisal, vsetok cirkus ktorii bol okolo teba....pride mi absurdtne a maximalne komicke, ze TY sa tu ides vyjadrovat kumne. clovek by sa ta aj zastal...ale vydim ze.."za dobrotu,na zobrotu"...
filip
@johnysheek daj mi pokoj.
ten chalan moze mat ovela viac rozumu ako ty a verim ze ovela lepsiu gramatiku..
chces pokoj, tak ho daj aj ty.. nesnaz sa za kazdu cenu presadzovat svoju pravdu.. halvne ked ju nemas
vyliz mi.....
ps. tam sa venuj svojmu "manzelovi" johnysheekovi,a nie mne a tomu co pisem.