@mefistofel ok, takže si myslíš, že tieto majú lepšie vybavenie a tak? No, ja sa do toho až tak strašne nevyznám, takže som len rada, ak mi niekto skúsený poradí Ok, ďakujem, budem ich sledovať.
@mefistofel v podstate chcem na tom čítať, veci do školy tam mať, písať na tom, na nete byť, hrať dačo... tak normálne. Mne sa zdal ten nexus taký najlepší mojim potrebám, aj čo o ňom vravia tak sú spokojní väčšinou...
@dandybrendy ten nexus je hlavne velmi maly 7palcou je mala obrazovka na taketo veci, uvidis ze sa na tom aj zle cita, teda podla mna ideal je 8palcou, ale tento lenovo ma az 9palcou. teda napisem ti uhlopriecku v cm radsej, 7=17,78cm, 9=22,86. mozes si nakreslit na papier cm a porovnat si
@mefistofel tak to radšej počkám kým príde nexus 10-palcový na naše trhy no ja si to viem predstaviť, ale vieš ako, nemám to pred sebou tak neviem... možno pôjdem do iStoru v ESC sa na to pozrieť naživo, aspoň tie uhlopriečky aby som si porovnala
momentalne mam ten 9palcovy lenovo co som si vcera objednal, velka spokojnost, je tam vsetko co som chcel, ide to rychlo a je tam aj GPS keby nahodou potrebujem navigaciu ja mam velke ruky a sa mi zda ze v niektorych veciach radsej keby ma len 8palcou, ale moze byt. Tych 10palcou sa uz bude zle drzat podla mna, ale je to na tebe ked chces radsej vacsiu obrazovku.
pozeram udaje, ten nexus 10 je lepsi a celkom aj o dost, ale zas problem je v tom ze on stoji az 400€. ci az tolko si ochotna za to dat to neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
-Acer ICONIA TAB A210
-Lenovo IdeaPad A2109
oba sa daju zohna v rozmezi 250-270€, su to teraz novinky, takze su neni az tak zname.
Android = kedze sa da viac upravit, je to jednoznacna volba pre gramotnych, ktori sa o svoj tablet aj chcu starat.
teda zalezi co chces aby mal ten tablet, na co ho chces pouzivat.
tak potom mi napíš ako to Lenovo, ak nezabudneš
momentalne mam ten 9palcovy lenovo co som si vcera objednal, velka spokojnost, je tam vsetko co som chcel, ide to rychlo a je tam aj GPS keby nahodou potrebujem navigaciu ja mam velke ruky a sa mi zda ze v niektorych veciach radsej keby ma len 8palcou, ale moze byt. Tych 10palcou sa uz bude zle drzat podla mna, ale je to na tebe ked chces radsej vacsiu obrazovku.
pozeram udaje, ten nexus 10 je lepsi a celkom aj o dost, ale zas problem je v tom ze on stoji az 400€. ci az tolko si ochotna za to dat to neviem.