neviem , to maš blbe na vyber , lebo každy ma skoro inu cenu , neviem na čo ho chceš použivat ... ale mimo vyberu by som si dal HTC ONE a čakam na xperiu L
@smartboy mna hlavne zaujalo že to bude naj SONY čo sa týka kamery , bude mať aj HDR , som zvedavý či to bude len marketingovy ťah alebo nie , ale nemyslím , že by SONY robil taketo tahy . neriskoval by pokazenie si svojho mena ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
iPhone - nie pretože iPhone a nebudem to tu viac rozpytvavať
Xperia - áno pretože android a Sony,foťak atd ...
Lumia 920 - nie pretože WP7 ale možno by som ho zobral kvoli foťaku , lebo nokie boli vždy na fotaky best
Huawei - by som chcel skusiť niekedy , lebo som ho ešte neskušal a hlavne tento model mi pride fakt fajny
preco si nekupujete len ferrari, lamborghini a mclareny ked je na nich vsetko daleko lepsie ako na obycajnych autach ?
A keď už je v zozname Xperia Z, Xperiu P by som tam ani náhodou nedal lebo to je mobil úplne inde..
A ja čakám tak isto ako @shit na Xperiu L Síce lepšie by bolo mať Xperiu SP ale tá bude drahšia..
... z vybraných ... kvalita sama o sebe - Lumiu 920
... poprípade ak chceš mobil na zábavu, net tak Xperiu Z
... a na záver :... stačí si prečítať pár článkov na nete a máš vybraté aj bez diskusie na B.
z tohto výberu jednoznačne Xperia Z
btw aj ja milujem Sony už dávno
Inak neviem, ešte som sa nestretla so žiadnym okrem toho iPhonu...