@spacebound ale neviem, či tu budú ostatní so mnou súhlasiť vieš , tu majú na birdzi celkovo ľudia nejaké zvláštne/iné zmýšlanie ako ja, ja som tu dosť neoblúbený, pretože hovorím ľuďom pravdu a to neznesie väčšina tu ja ti chcem iba normálne poradiť z vlastnej skúsenosti
@charlie1 ja tiež ľudom radím huawei, lebo používam tú značku 5 rokov a nikdy som nemala žiadny problém, vraj to ľudom seká a také kktiny ale mne nikdy nič sa s mobilom nestalo, takže ja aj naďalej budem odporúčať huawei
@alex458 hej veď ty si tu jedna z mála normálnych, hlavne žien, čo môžem akceptovať skôr hovorím o iných, čo ma zdissujú za všetko, ale čo už Huawei tiež odporúčam autorke
@alex458 hej veď nemáš za čo a nič si z toho nerob, že ti tak veľa ľudí nehovorí, kašlať na nich závisť je strašná vec na Slovensku, ľudia si ťa všimnú len pri negatívnych veciach
mal som v poslednom case Huawei a Galaxy A3, teraz mam Motorolu G6 Play a v zivote som nemal lepsi telefon... rychly a svižný, asi preto, ze nema hromadu predinstalovaných kktin, snimac odtlackov, NFC, rychlonabijanie, dlha vydrz baterky, 4G... maximalna spokojnost a vzhladom na cenu nie je o čom
Tak mal som s8+ a bol to výborný telefón,nezasekával sa a aj to príslušenstvo je dobré.Ale tak mal som ho len 8 mesiacov tak jasné,že sa nesekal.Huawei taktiež nerobí zle telefóny,napríklad mate 20 pro,ale zase sestra má p10 lite a hrozne sa seká,ale má ho 2 roky,takže je to logické.Takže ak chceš dobrý telefón s tým najlepším čo Samsung ponúkol v roku 2017 tak choď do s8,ak chceš strednú triedu a nepotrebuješ mať tú najlepšiu triedu,zvýšenu odolnosť IP68 ber Huawei.
@lakero to si pravdepodobne nemal novymi phone v rukach. Mam i phone a nejake smejdy ako samsung sa mu nikdy nevyrovna (mal som samsung). I phone je najlepsie na trhu. Za celu dobu uzivania asi 95 percent drzitelov i phonov hocijakej triedy ho nikdy nemalo vypnute. Skus ci ti samsung 6/rokov vydrzi bez vypnutia. Asi tazko
A preco nie huawei? Android prestavaju updateovat pol roka po uvedeni modelu na trh, divny fotak, selfie kamera co robi z ludi mimozemstanov, strasne krehky displej.
@vreskot000 No keď je reč o iPhonoch mal som ich cez 30, ale stále ma to ťahá späť k androidu. Nehovorím, že iPhone je zlý, ALE v drvivej väčšine je iba o tom, že mám vo vrecku jabĺčko (áno vlastním ho aj ja momentálne)
@charlie1 chujawej je trvacnejsi to co predvadzaju ti sasovia je proste cisty fajl. hlavne s tym mate. telefon za 1000e co ma uz od vyroby vadny display. vedeli o tom. nikto to neriesi. a ak mas kusok stastia tak ti vymenia kus za kus. s rovnakou vadou. a ak nahodou niekto natrafi na bezchybny kusok tak mal kurva stastie. a toto robili aj starsie modely. niektore sa dokonca same prehybali po case. a to som videl na vlastne oci xxx takych telefonov som drzal v ruke...
@lakero dufam ze si sa neurazil alebo nenahneval ze ako som ti napisal bracho. Ps co si spomol, ze i phone je len pre akysi imidz, ze mam jablko. Viesco.... I phome 4 je moja prva dotykovka. Graficky.... Je to starsi model, ale vo funkcnosti....hm... Napriklad momentalne mam vyše 500 fotiek a zopar videi vo vysokej kvalite. Aj ked!!! Priznam sa ze pred asi 3 tyzdmami bez udania dovodu som ho musel restartovat.... Nereagoval proste.myslel som si ze mi odisla graficka,alebo neviem.... Nevedel som to definovat, lebl nikdy som to meriesil. Nasiel som si cez google návod ma restart i phonu, ktory je vcelku jednoduchy. Podarilo sa ... Usetril som jednak servisne naklady (ktovie co by mi s nim robili) cas, peniaze, nervy.... Ale ak sa vratim k povodine ankety. Uzivatel chce radu ktory telefon... Ja by som odporucil aj z ruky i phone . pre zaciatok a lacmejsie
@vreskot000 Neurazil V skratke iPhone už nie je to čo kedysi pre mňa posledný TOP iPhone je SE, ten telefón má všetko čo potrebuje. Ak by dál ten hore a bolo SE2 s infinity lcd tak ostatok môže ísť do čerta. V servise by ti urobili to isté čo ty doma, len by si bol o 15-20€ ľahší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A preco nie huawei? Android prestavaju updateovat pol roka po uvedeni modelu na trh, divny fotak, selfie kamera co robi z ludi mimozemstanov, strasne krehky displej.
@staphylococcus
Ak chujavej tak jedine Mate 20 Pro ....